UE Sant Andreu 2 – València CF Mestalla 4

Derrota intrascendent aquesta tarda al Narcís Sala en un partit molt obert i sense la tensió competitiva que provocava als dos conjunts no jugar-s’hi res. El valencianista Cristian s’ha exhibit amb quatre gols. Per part andreuenca han anotat Nakor i Marcos. L’afició ha homenatjat l’equip fent-li el passadís.

Últim partit de la temporada a l’estadi andreuenc i temps per fer reconeixements al que ha estat el curs futbolístic, des de la prèvia i fins el post-partit. Primer, el protagonisme per un Juvenil A i un Cadet C que han brillat aquesta temporada. Els primers amb un ascens a Divisió d’Honor i els segons amb un campionat i un ascens a Preferent. Tot el primer equip els hi ha fet un passadís més que merescut.

La segona part d’homenatges arribaria amb el xiulet final de l’àrbitre basc Suberbiola Zúñiga. Entremig, un partit amb moltes opcions de gol a les dues porteries i amb una intensitat defensiva inferior a l’habitual per part dels dos conjunts. Marcos i el porter valencianista Saúl han estat els protagonistes en els primers minuts, amb dues rematades del balear que el visitant ha desviat.

No ha estat una primera part massa moguda fins a pocs minuts del descans. El València havia arribat amb una centrada de Moussa que dins l’àrea ni Cristian ni Iván podien caçar, i per part andreuenca Nakor havia provat un xut frontal que el porter valencianista atrapava fàcil. Ha estat arribar a gairebé el minut 40 i entrar en cinc minuts de bogeria amb tres gols al marcador.

Al 39′, passada de Dalmau superant la defensa andreuenca per alt, Miñano la recollia dins l’àrea i obria per Cristian que arribant des del darrere, i propiciant un dos contra u davant Morales, feia el primer a plaer. Nakor responia pel Sant Andreu tres minuts més tard i amb una mica de sort. El seu xut des de la frontal impactava en un defensa i el rebot superava Saúl per alt per sorpresa de tothom. Però ha tornat a aparèixer Cristian i posant el cap a la centrada d’una falta lateral, tornava a avançar els seus a la següent jugada.

La segona meitat començava amb una ocasió del mago Araujo. La seva rematada amb l’esquerra des de l’interior de l’àrea marxava fregant el pal. Sí ha estat encertat Cristian en un contraatac al 65′, quan ha superat per alt Morales amb una vaselina que li servia per fer el hat-trick. I només han hagut de passar quatre minuts perquè el jugador che completés la seva actuació. Novament en un contraatac, Cristian controlava amb el pit una centrada d’Adrián i creuava la pilota al pal llarg de Morales.

Marcos, aprofitant una errada en defensa del Mestalla, retallava distàncies i posava el 2 a 4. El seu 15è gol a la lliga i una acció que ha obert la porta al vendaval ofensiu andreuenc, que malgrat tot no ha tornat a veure porteria. Fins a 8 ocasions clares ha tingut l’equip de Piti Belmonte en el darrer quart d’hora. Dues aturades providencials de Saúl, una pilota salvada per Portu sobre la línia de gol, un xut de Rubén a l’exterior de la xarxa, vaselina de Luis Blanco, Edgar fregant el pal, Marcos al travesser amb el cap… i el valencianista Dalmau, que a punt ha estat de fer-se un gol en pròpia.

La pilota no ha tornat a entrar, però no ha estat cap impediment perquè l’afició celebrés el que ha estat una bona temporada. Amb el xiulet final s’han reprès els reconeixements i membres de les penyes del club han saltat a la gespa per fer el passadís als jugadors en el seu camí als vestidors. A més, els seguidors han reconegut la tasca del cos tècnic, mantejant a l’entrenador Piti Belmonte, i de la directiva, amb un aplaudiment cap a la llotja pel president Manuel Camino.

UE Sant Andreu 2

València CF Mestalla 4

UE Sant Andreu: Morales, Rubén, Melo, Moyano, Xavi, Marcos, Quim Araujo (Luis Blanco 76′) Dídac (Nando 46′), Edgar, Fran Grima i Nakor Bueno (Arnau 46′).

València CF Mestalla: Saúl, Dalmau (Soucase Valdez 87′), Mossa, Tano, Pol Bueso, Portu, Miñano, Iván Rubio (Carles Salvador 70′), Cristian, Adrián Cuevas i Omar (Montoro 60′).

Gols: 0-1 Cristian (39′), 1-1 Nakor (42′) 1-2 Cristian (44′), 1-3 Cristian (63′) 1-4 Cristian (68′), 2-4 Marcos (72′).

Àrbitre: Suberbiola Zúñiga, del col·legi basc. Ha mostrat la groga al local Nando i als visitants Tano i Montoro.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS