Ontinyent CF 1 – UE Sant Andreu 1

Tres dies i mig després de jugar a la Copa, l’equip s’ha sobreposat a l’esforç i ha tret un punt meritori de la seva visita a Ontinyent. Els locals s’han avançat al 59′ amb un gol de penal que ha suposat l’expulsió de Rubén. Borja ha aconseguit empatar dos minut després.

Amb 120 minuts de partit a les cames i més de 1.300 km en autocar a l’esquena, els quadribarrats han sabut fer un partit seriós en un camp difícil com El Clariano. Borja, per segona jornada consecutiva, ha tornat a veure porteria en una jugada d’estratègia. La mala notícia és, novament, una expulsió. Aquesta jornada qui no ha acabat el partit ha estat Rubén.

L’Ontinyent ha començat portant la iniciativa en una primera part que no ha tingut gaire brillantor. Un xut de falta de Jon Uriarte, que ha marxat fregant el pal, i una rematada de Chavero, que ha obligat Morales a estirar-se, han estat els dos avisos locals en aquest primer temps. Després els andreuencs han agafat les regnes del partit i també han gaudit d’oportunitats, amb una rematada d’Edgar per sobre la porteria i dues de Borja en jugades d’estrategia.

El partit s’ha animat en la segona meitat. En el minut 58 una errada defensiva ha propiciat la jugada del penal. Rubén derribava un jugador local i veia la segona groga. Fran Moreno, des dels onze metres, no ha perdonat. Tot i l’1 a 0, la reacció ha estat inmediata. Borja, en jugada d’estrategia servida per Quim Araujo, ha posat l’empat amb una rematada de cap. Quedava mitja hora, però l’equip estava amb un menys.

Els valencians han aprofitat aquest factor i han apretat la porteria de Morales, que ha salvat l’equip en diverses ocasions. En el minut 71, el porter treia la rematada d’Hugo Salamanca. Cinc minuts després, mateixos protagonistes i mateix desenllaç. I encara en el 77′ Chavero topava amb Morales, que es lluïa amb una gran aturada.

Ja amb el temps complert, l’Ontinyent s’ha quedat amb un jugador menys per expulsió de Yuma, que ha vist la segona groga.

Ontinyent CF 1

UE Sant Andreu 1

Ontinyent CF: Rangel, Martin, Berna, Rubén, Diego Alegre, Chavero, Fran Moreno (Valdivia 60′), Gascón (Hugo Salamanca 65′), Jon Uriarte, Yuma i Ayala.

UE Sant Andreu: Morales, Cárdenas, Borja, Azparren, Rubén, Melo, Gómez, Boniquet, Serramitja (Xapi Arnau 72′), Quim Araujo (Josu 85′) i Edgar (Marc Mas 66′).

Gols: 1-0 Fran Moreno (p.59′), 1-1 Borja (61′).

Àrbitre: Gallego Gambín, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga als locals Yuma (2) 89′, i als visitants Azparren, Quim Araujo i Rubén (2) 59′.

Fotos: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS