La bèstia del mig camp torna al poble: Jorge Muñoz nou jugador del Sant Andreu

La UE Sant Andreu aprofita el fet que el mercat a Tercera Divisió roman obert fins el proper gener de 2016 i incorpora al primer equip un vell conegut de la parròquia andreuenca de cara a reforçar el mig del camp de l’equip de Manolo Márquez: Jorge Muñoz Souweine (Barcelona, 2 de juliol de 1992) firma per la UE Sant Andreu 3 anys després de la seva darrera temporada amb els andreuencs. El migcampista barceloní torna després de provar sort als filials del Betis i del València, on no ha tingut els minuts que desitjava. Jorge Muñoz, fill de Víctor, jugador del Real Zaragoza i el Barça entre els anys 70 i 80, en la seva temporada amb els quadribarrats, la 2012/13, va disputar un total de 35 partits a Segona B, tots ells com a titular, amb 2.805 minuts jugats, va fer un gol i va veure 18 targetes grogues. Aquella temporada va ser campió de la Copa Federació amb el conjunt andreuenc i es va guanyar l’estima de l’afició per l’entrega i el coratge que demostrava en cada partit.

Bentornat a casa, Jorge! Sort i èxits!

Foto: Jorge Muñoz posant amb la quadribarrada amb el president Manuel Camino | Xavi Rodríguez

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS