Logística pels partits del Sant Andreu al Narcís Sala

La UE Sant Andreu ha definit una nova organització logística pels partits que es disputin aquesta temporada a l’estadi Narcís Sala.

El Club aplicarà la sectorització de l’estadi Narcís Sala en aquesta temporada i complirà estrictament la nova normativa de Segona RFEF.

Es recorda que només es podrà accedir amb el carnet de soci o del futbol base de la temporada 2023/2024 a l’accés indicat. Els lectors PDA llegiran els carnets i també les entrades comprades.

Hi haurà barra de bar i accés als lavabos a tots els sectors del camp.

Es recorda que per normativa i per evitar sancions econòmiques i tancaments parcials de les grades, no està permès l’accés de persones al terreny de joc ni a la mitja part ni al final del partit.

HORARI D’ACCÉS I TAQUILLES

Les portes del Narcís Sala obriran habitualment 1h abans de l’inici del partit. En encontres en què es prevegi una afluència més gran, obriran 1h i 30′ abans i s’informarà la setmana anterior del partit. De la mateixa manera, les taquilles obriran alhora que les portes. Com és habitual, s’obriran les taquilles situades a la Tribuna per a vendre entrades a tots els sectors de l’estadi.

ACCESSOS

Porta 1: Llotja i acreditacions (C/ Santa Coloma)
Porta 2: accés a Tribuna i Preferent Nord (C/ Santa Coloma)
Porta 3: accés al Gol Nord (C/ Santa Coloma)
Porta 4: tancada (ambulància medicalitzada)
Portes 5 i 6: accés General (C/ Virgili)
Porta 7: accés Futbol Base a Preferent Sud i afició visitant al Gol Sud (C/ Virgili)
Porta 8: persones en cadira de rodes i vehicles autoritzats a l’aparcament (C/ Pare Manyanet)

POLÍTICA DE PREUS I VENDA PER INTERNET

Tribuna: 20€
General: 15€
Gol Nord: 10€
Gol Sud (afició visitant): en funció de si hi ha acord o no
Menors de 10 anys: accés de franc

Cada soci de la UE Sant Andreu podrà comprar una entrada amb 5€ de descompte a cada partit. Aquesta promoció s’aplicarà només a la venda per internet i no serà vàlida el dia de partit.

La venda anticipada per internet s’activarà habitualment dues setmanes abans del partit i es tancarà 24h abans que comenci. Per norma general, no es vendran entrades a les Oficines.

ACREDITACIONS

Els mitjans de comunicació i analistes d’altres clubs del futbol professional o de Primera RFEF, Segona RFEF o Tercera RFEF que desitgin acreditar-se per a treballar hauran d’enviar un correu a premsa@uesantandreu.cat abans del divendres anterior al partit a les 19:00h.

Caldrà incloure nom i cognoms, telèfon de contacte i mitjà o club pel qual es requereix l’acreditació. Passat aquest termini, no s’acceptaran acreditacions. El Departament de Comunicació confirmarà o denegarà l’acreditació dins del termini.

Els passis federatius no seran vàlids.

Fotografia: Marc Lesan

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS