Internacional

 

 

La Unió Esportiva Sant Andreu continua fent passos en el seu desenvolupament i creixement i, dins d’aquesta àrea internacional es duran a terme campus esportius, tecnificacions i formacions específiques per a entrenadors i tècnics a tot el món, i tot això sota la metodologia UESA. La UESA treballa conjuntament amb la Barcelona Boarding School WOSPAC. Des de fa més d’un any, la UESA col·labora amb l’acadèmia WOSPAC per a la realització de Campus esportius (estiu, Nadal, Setmana Santa) i tecnificacions, tant de jugadors/es com porters/es.

WOSPAC compta amb una experiència de més d’una dècada en formació de joves esportistes; jugadors que han passat o s’han format a la Europe Boarding Football Camp i que ara triomfen amb equips de tot el món. L’objectiu de la UESA és poder utilitzar l’experiència WOSPAC per continuar formant jugadors, entrenadors i equips de l’entitat, i que d’aquesta manera puguin portar molt més lluny els colors i el sentiment de la UESA. De la mateixa manera que també poden fer-ho joves que no formin part de la UESA i vulguin accedir a aquesta International Club amb metodologia pròpia.

L’International School Football Club WOSPAC està situat a Barcelona i compta amb unes excel·lents instal·lacions i complets serveis perquè l’esportista creixi i es formi en les millors condicions. La Residence Club està equipada amb l’última tecnologia i totes les comoditats perquè un jove no estranyi res del seu entorn familiar. Aquesta Europe Residency està més que avalada per centenars de joves que a WOSPAC han tingut l’oportunitat de créixer en un àmbit professional. A més, un dels atractius que fan especial a la Barcelona Residency Football Club és la seva diversitat cultural, que enriqueix a tots els joves i els ajuda a formar-se en un ambient sa i ple de diferents costums de tot el món.

Però el School Club va molt més enllà. Aquest Residence Club organitza estades per equips i grups de tot el món, prepara entrenaments personals i col·lectius, viatja per tot el món per estudiar metodologies, compartir la seva i captar joves talents, a més de potenciar el nivell de tots els seus entrenadors amb formacions específiques. Res s’escapa  de WOSPAC… La Europe Residency, que junt la UESA és una de les millors Barcelona Residency Football Club o Spain Residency Football Club que podem trobar.

L’Europe School Football Academy garanteix també un nivell d’estudis en els millors centres educatius de Barcelona, per garantir que els joves creixin i es formin per igual tant en l’àmbit esportiu com en l’acadèmic.

Per a la UESA i el seu “orgull de poble”, sent una entitat centenària, és tot un honor poder caminar juntament amb Europe School Football Camp WOSPAC i d’aquesta manera portar a tots els racons del món les dues barres de la nostra bandera, uns colors que no sols representen una entitat sinó que representen tot un poble des de 1909.

Precisament aquest gran sentiment de club que manté la UESA des de fa dècades i dècades té un paper crucial en la International Football Club, i més sent un Europe Football Club.

Una de les parts fonamentals d’aquesta secció internacional de UESA  és la seva Residency Football Club, que permet albergar i donar cabuda a molts joves esportistes que, com en els grans clubs del món, també tenen Football Residency. És un privilegi que un club com la UESA tingui l’oportunitat de créixer i expandir-se a escala internacional, com International Residency Football Club. L’Europe Boarding School Football Club és molt important per créixer, formar jugadors i entrenadors i portar molt lluny el nom i els valors de la UESA.