D’inesperada es pot titllar la derrota d’aquest migdia del Sant Andreu a Menorca, la primera de la temporada. L’Sporting Mahonés, amb dos gols en quatre minuts, ha sorprès l’equip andreuenc que fins el minut 60 havia dominat el partit. Tot i les ànsies de remuntada, els locals han defensat molt bé el marcador.

La primera derrota del Sant Andreu ha arribat aquest migdia al camp de l’Sporting Mahonés. Els de Natxo González, que han portat el pes del partit durant tot el partit, s’han vist sorpresos per dues contres molt ben portades pels menorquins. Així, després de tretze jornades sense perdre cap partit, aquest migdia ha estat el primer.

El joc al centre del camp ha estat el protagonista dels primers minuts del partit, si bé el Sant Andreu ha estat el primer en intentar avançar-se en el marcador. Lanzarote, abans de complir-se el segon minut de partit, ha centrat una excel·lent pilota cap a Máyor i Tarradellas, però Sergio Martínez ha refusat la pilota a córner. El Sant Andreu ha seguit pressionant la porteria de Moso i al 10’, novament Lanzarote ha fet una passada interior cap a Máyor, però el porter local ha aconseguit enviar la pilota a córner.

{mosimage}Lanzarote ha estat també el protagonista de la següent acció de perill dels andreuencs. L’extrem ha servit una falta en curt cap a Tarradellas i el seu posterior xut ha sortit un pèl alt (15’). L’Sporting Mahonés, per la seva banda, ha intentat apropar-se a la porteria de Morales amb pilotades llargues cercant sorprendre a la contra, però sense excessiu perill. Una badada defensiva ha provocat (23’) que Tomeu Reynés fes una bona centrada que, per sort, no ha trobat rematador.

També de falta ha estat la següent jugada de perill del Sant Andreu. Lanzarote ha servit cap a Dani Martí, que de cap ha rematat fora, tot i que l’àrbitre ha invalidat la jugada per fora de joc (31’). A les acaballes de la primera part, Trujillo ha tingut al primer gol dels locals després d’aprofitar una centrada de Sergio, però el davanter local ha fallat el control dins de l’àrea. Abans del descans, Lanzarote ha servit una falta que Tarradellas ha estat a punt de rematar al segon pal.

L’inici de la segona part no ha variat ni una engruna el guió de la primera i Abraham, tan sols sortir de vestidors, ha estat a punt de sorprendre amb una excel·lent centrada que cap dels seus companys ha aconseguit rematar. I tan sols quatre minuts més tard, Dani Martí, de cap, ha estavellat la pilota al pal a la sortida d’un córner. El Sant Andreu ha posat setge a la porteria de Moso i el porter ha hagut de lluir-se per evitar que Aday, amb una bona rematada, fes el primer (52‘).

{mosimage}I quan semblava que el Sant Andreu cercava més la porteria contrària, Trujillo, en la segona rematada a porta del partit, ha aconseguit avançar els seus amb una voleia després d’una centrada d’Iray Barreto (60’). Novament Trujillo ha deixat glaçats als seguidors andreuencs fent el segon. El davanter ha guanyat l’esquena a Amarilla i ha superat Morales en el mà a mà (64’).

El Sant Andreu ha reaccionat i Máyor (71’) ha enviat fora per molt poc una rematada des de la punta esquerra de l’atac andreuenc. Abraham ha tornat a insistir centrant la pilota cap a Dani Martí, que ha intentat rematar de cap (74’). Ja a les acaballes, Marcos, de cap, ha tractat de sorprendre Moso amb una bona rematada de cap, però el porter local ha aconseguit blocar. Però amb tot l’Sporting Mahonés defensant el resultat, els quadribarrats, que s’han fet un fart de penjar pilotes a l’olla, poc han pogut fer per veure porta i tractar de remuntar el partit.

SPORTING MAHONÉS 2
SANT ANDREU 0
{mosimage}SPORTING MAHONÉS: Moso, David Sánchez, Jeroni, Raül Capó, Sergio Martínez, Moyano (Iray Barreto 48’), Pedro Capó, Mourad, Tomeu Reynés, Trujillo (Mario Mora 82’)i Guillem Martí (Manel Sala 88’).
SANT ANDREU: Morales, Luso, Moyano, Amarilla (Héctor Bueno 80’), Abraham, Xavi Moro, Dani Martí, Lanzarote (Aday 46’), Tarradellas, Miguélez (Marcos 69’) i Máyor.
GOLS: 1-0 (60’) Trujillo. 2-0 (64’) Trujillo.
ÀRBITRE: Arcas Piqueres (col·legi valencià). Targetes grogues: als locals David Sánchez, Mourad, Iray i Sergio Sánchez, i als visitants Xavi Moro, Adayi Luso.
PÚBLIC: uns 500 espectadors al Municipal de Bintaufa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS