El Sant Andreu supera a l’Alcoyano, un rival directe en la lluita per la fase d’ascens, amb un clar 3-0 amb dos gols de Máyor (el pitxitxi de l’equip, amb cinc gols) i un de Tarradellas de penal. Els andreuencs continuen tercers, a tan sols un punt del líder, l’Ontinyent.

Els andreuencs, que en els darrers quatre partits tan sols havien aconseguit marcar dos gols (els dos contra el Sabadell a casa), s’han reconciliat aquest matí amb l’efectivitat golejadora marcant-li tres gols a l’Alcoyano.

Ben aviat el Sant Andreu ha encarrilat el partit. Máyor, quan tan sols s’havien disputat tres minuts, ha rebut una passada en profunditat, ha marxat entre dos defenses i ha superat a Maestro amb un xut creuat. El davanter, de pas, trencava una sequera de cinc partits sense veure porta. L’avantatge en el marcador ha fet que els quadribarrats juguessin amb més tranquil·litat i que el rival hagués de córrer més riscos, fet que ha provocat que els andreuencs arribessin a la porteria contrària amb més facilitat.

Els companys feliciten a Máyor

Els companys feliciten a Máyor

Lanzarote podria haver fet el segon en un llançament de falta directa (5’) abans que l’Alcoià, en una jugada assajada a la sortida d’una falta de l’exandreuenc Víctor Curto, intentés sorprendre a un segur Morales (21’). El porter quadribarrat ha tornat a deixar la porteria a zero, i acumula set partits sense haver de recollir cap pilota de dins de la xarxa.

I després que Máyor reclamés un penal que l’àrbitre no ha xiulat (30’), el mateix davanter ha aconseguit el segon gol. Tarradellas ha fet una excel·lent jugada marxant de diversos rivals des del centre del camp i li ha passat la pilota a Máyor, que un cop dins de l’àrea ha superat Maestro amb un toc de qualitat (38’). Abans del descans, una falta de Lanzarote ha sortit un pam desviada a la dreta de la porteria.

Tarradellas transforma el penal

Tarradellas transforma el penal

En la segona meitat, l’Alcoià ha baixat el ritme i no ha arribat amb perill a la porteria de Morales. A més, al 70’, Barrena ha fet un penal clar sobre Máyor que Tarradellas ha transformat en el 3-0 definitiu.

L’afició, que ha acompanyat amb olés els darrers minuts del partit, podria haver vist com l’equip aconseguia un marcador més ampli. Primer, Carrión ha salvat des de la mateixa línia de gol un bon xut de Lanzarote (75’) i després Maestro ha evitat que Máyor fes el seu primer hat-trick en partit oficial amb el Sant Andreu (contra l’Olesa en pretempoada ja en va fer un) refusant la seva rematada (76’).

Ara, el Sant Andreu és tercer, empatat a punts amb el Mallorca B, segon. A més, gràcies als tres punts sumats avui, retalla distàncies respecte el líder, l’Ontinyent, que ha empatat (1-1) contra l’Orihuela.

SANT ANDREU 3
ALCOYANO 0
SANT ANDREU: Morales, Luso, Amarilla, Moyano (Fran Grima 86’), Abraham, Héctor Bueno (Xavi Moro 70’), Dani Martí, Tarradellas, Lanzarote, Miguélez i Máyor (Marcos 81’).
ALCOYANO: Maestro, Barrena, Joan Castillo, Fernando Martín, Carrión, Diego Jiménez, Xavi Molina (Ufarte 46’) (Adrià 61’), Jonathan (Pau Franch 46’), Carpio, Luis Gil i Víctor Curto.
GOLS: 1-0 (3’) Máyor. 2-0 (38’) Máyor. 3-0 (70’) Tarradellas, de penal.
ÀRBITRE: Giménez García (col·legi navarrès). Targetes grogues: als locals Amarilla i Tarradellas, i al visitant Carpio.
PÚBLIC: uns 1.600 espectadors al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS