El Sant Andreu, premiat per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport

El club va rebre divendres passat, 13 de novembre, en la tradicional Nit del Dirigent de l’Esport que se celebra anualment, un nou guardó amb motiu de la celebració del seu primer centenari.

La Unió Esportiva Sant Andreu va recollir divendres passat, 13 de novembre, en la Nit del Dirigent de l’Esport, un nou reconeixement pel seu Centenari. El club va ser premiat per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) que presideix Pere Sust, juntament amb el Club Esportiu Júpiter, l’altra entitat esportiva que enguany també celebra els seus cent anys.

Entre els premiats en les diverses categories, es trobava Pedro Tomás (RCDE Espanyol), Sandro Rossell (exdirectiu del Barça),  Jordi Casals (expresident Santboià i actual president de la Federació Catalana de Futbol), Ricard Campoy (expresident de la Federació Catalana de Futbol), Xavier Llastarri (expresident del Reus Deportiu), i Agustí González (exdirigent del Club Natació Sant Andreu).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS