Keko penja les botes com a andreuenc

Després de 20 anys jugant a futbol, Keko ha decidit penjar les botes. El de diumenge, vestint la samarreta del Sant Andreu, va ser el seu darrer partit. Tot i que no va ser el final que ell desitjava, el davanter tanca una gran carrera deixant empremta i agraït amb l’afició i tots els seus familiars i amics.

El de diumenge passat va ser el darrer partit de Keko com a futbolista. El davanter, nascut a Barcelona el 15 de juny de 1973, va fer fa tot just una setmana els 37 anys. Diumenge, abans del partit amb el Barça Atlètic, va comunicar als seus companys de vestuari la seva decisió de posar fi a 20 anys de gols i futbol. «Poso punt i final a 20 anys de carrera, 20 anys aixecant-me cada matí per córrer. Han estat 20 anys amb molts somnis, moltes alegries i alguna llàgrima», explica el davanter.

Keko ha vestit moltes samarretes en aquests 20 anys. Des de la de la Damm fins la del Sant Andreu, passant per vestir els colors del EC Granollers, el Figueres, l’Hospitalet, el Sabadell, el Badalona, el Guadix, el Cartagonova, el Toledo, el Terrassa, el Tenerife, el Polideportivo Ejido, el Lleida i el Gavà. «Mirant enrere veig premis individuals, premis col·lectius, reconeixement als mitjans, pitxitxis, més de 200 gols a segona, però el que més va valer la pena va ser creuar-me en el meu camí amb tanta gent: companys, tècnics, fisios, metges, presidents i sobretot aficionats.»

Keko tancarà així la seva carrera futbolística com a andreuenc. El jugador, que aquest estiu passat va fitxar pel club per poder tornar a viure l’emoció i l’adrenalina d’una fase d’ascens, ha complert el seu objectiu, si bé el final no ha estat el desitjat. «No veia millor colofó a una carrera que en una batalla esportiva com la del diumenge. Acabar la meva carrera lluitant al costat dels meus companys i amics per retornar al poble, on he passat tantes tardes amb els meus amics, a la divisió de plata: el Sant Andreu. Per desgràcia no va poder ser i aquesta cicatriu ens acompanyarà a tots, no només en les nostres carreres, sinó durant les nostres vides», destaca el davanter.

Per últim, Keko no s’oblida de la gent que l’ha acompanyat en aquesta llarga carrera futbolística i els agraeix el suport. «Gràcies als meus pares, a la meva dona Ester per acompanyar-me per tota Espanya, als meus germans, a les meves filles, familiars, amics», i afegeix: «Gràcies als aficionats, però sobretot als que ens van esperar a la sortida diumenge per animar-nos. De tot cor, gràcies.»

Des de la web del club, volem agrair l’esforç i el treball de Keko durant aquesta darrera temporada, i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS