Fran Grima, darrer fitxatge

Fran Grima ha estat el darrer fitxatge de la U.E. Sant Andreu aquesta pretemporada, la direcció tècnica ha fet la feina i ja ha posat a disposició de l’entrenador 21 jugadors per començar a preparar un inici de curs que serà apassionant i carregat de partits, amb Històrics, Copa Catalunya, Copa del Rei i Lliga, un calendari que posarà a prova tots els components del primer equip, i fins i tot algun juvenil.

El lateral dret arriba de l’Espanyol B, on es va convertir en un titular permanent. Quan fa dues temporades va passar per casa nostra, molt més jove i amb la competència de tot un Luso per davant, es va demostrar que qualitat no li faltava, i que amb una mica de rodatge podia ser un jugador molt important i aquest any amb els pericos ha estat el definitiu per consagrar-se en un equip amb l’exigència del filial blanc-i-blau.

Ara torna a casa per demostrar que li ha arribat l’hora de lluitar pel titular del Narcís Sala, i de ben segur que no ens decebrà.

Ben retrobat Fran!!!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS