Aitor Martínez, nou jugador del Sant Andreu

El migcampista provinent del Ceuta és el novè fitxatge de cara la temporada vinent. Aitor, que avui ha completat les dues primeres sessions d’entrenament amb l’equip, ha signat el seu contracte per una temporada després de la sessió de la tarda. Els que el coneixen parlen d’un jugador amb molta qualitat.

Aitor Martínez (Terrassa, 10-01-1985) és un migcampista de construcció de 27 anys. Les tres últimes temporades les ha passat al Grup 4 de la Segona B, jugant amb el Roquetas i amb el Ceuta, on ha estat aquesta campanya. Aitor ha disputat 1.800 minuts repartits en 31 partits, ajudant a més el seu equip amb tres gols.

El cert és que el migcampista portava moltes temporades fora de Catalunya. Després de la seva sortida del Barça C, va passar per Conquense, Puertollano, Ceuta, Ciudad Lorquí, Ceuta, Roquetas i Ceuta. En l’equip de la ciutat autònoma hi ha estat fins en tres etapes.

Ara torna a casa amb el Sant Andreu, un cas semblant al de Marc Martínez, amb qui també va coincidir al Roquetas. El cos tècnic tenia Aitor Martínez en cartera des de la temporada passada i ara, finalment, s’ha pogut tancar la seva contractació. El mig del camp, després del fitxatges de Jorge Muñoz, continua prenent forma.

Li desitgem molts èxits i sort amb nosaltres!

 


www.btvnoticies.cat

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018