Ander Vitoria, quadribarrat per una temporada

L’equip completa la davantera amb un altre punta d’autèntic luxe, el biscaí de 23 anys Ander Vitoria. Format a Lezama, aterra al Narcís Sala provinent del Portugalete i després d’anotar 23 gols la darrera temporada al grup IV de Tercera Divisió.

El jugador ha signat via fax i s’imcorporarà dijous a la pretemporada. Equips com Eibar, Logroñés o Ourense s’havien interessat en ell, però l’entitat del Sant Andreu i el factor Patxi Salinas l’han acabat convencent per l’opció andreuenca.

Es tracta d’un davanter amb gol a l’ADN, crescut al futbol formatiu de l’Athletic de Bilbao i internacional amb gairebé totes les categories inferiors de la selecció espanyola. Vitoria és, fins i tot, campió d’Europa Sub17 amb el combinat estatal.

Joaquín Caparrós l’acostumava a fer entrenar amb el primer equip durant la seva etapa juvenil, però la sort no el va acompanyar quan va pujar al filial i va marxar cedit a Lemona i Amorebieta. Finalment ha estat aquesta temporada a Tercera amb el Portugalete quan Vitoria ha tornat a explotar, amb un ritme de gols espectacular.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS