El Sant Andreu, la UOC i la UdG engeguen un projecte pilot de mediació esportiva

Les tres entitats han arribat a un acord per a millorar la comunicació i les relacions entre els entrenadors i les famílies dels jugadors del futbol base del club. El programa compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Els estudiants del màster de Conflictologia de la UOC seran els encarregats de mediar en aquesta prova pilot que es posa en marxa. L’objectiu és la resolució de conflictes que pugui sorgir entre les parts implicades. Xavier Pastor és l’impulsor del projecte, assegura que “els estudis conclouen que aplicar les tècniques de mediació en les organitzacions augmenta la productivitat un 40%; la qualitat del servei, un 30%, i la satisfacció amb l’empresa, un 20%”.

Les eines de gestió pacífica dels conflictes també promouen els valors esportius. En aquest sentit, Pastor ha remarcat: “Els jugadors de futbol base formen les categories inferiors de la UE Sant Andreu i són el futur del primer equip. L’objectiu és que aprenguin a jugar per a aconseguir els millors resultats, però també per a créixer com a jugadors i com a persones”.

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019