Nuha Marong (Llagostera), nou jugador del Sant Andreu

El davanter Nuha Marong Krubally s’ha convertit avui en nou jugador de la Unió Esportiva Sant Andreu per a les pròximes dues temporades. Nuha, que acaba de fer 21 anys, arriba avalat per una excel·lent temporada a la Unió Esportiva  Llagostera. De fet, va esdevenir l’heroi del conjunt gironí perquè va fer el gol decisiu (el 3-1, contra el Nàstic) que li va donar l’ascens a la segona divisió A.

En el curs passat, el davanter va participar en 19 partits i va marcar dos gols. Al Llagostera, Nuha complia la seva primera temporada. Va arribar avalat per un excel·lent any al Lloret  (va fer 14 gols, a la primera catalana).

El davanter nascut  a Santa Coloma de Farners, resident a  Blanes i de pares gambians tenia diferents ofertes però finalment l’ha convençut el projecte andreuenc.Després de dies de negociació, els dos clubs han arribat avui  a una entesa definitiva. Nuha arriba cedit per a les dues pròximes temporades.

Nuha ha signat aquest migdia el contracte i a la tarda debutarà amb la samarreta quadribarrada en les semifinals del Torneig Històrics contra la  Muntanyesa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS