Cedric talla en sec la reacció

Foto: ANA SERRANO

La Unió Esportiva Sant Andreu perd a Mallorca i es complica en excés les possibilitats de mantenir-se a la segona B (3-2). L’equip de Miguel Álvarez no ha fet un mal partit però un cop més s’ha deixat remuntar un marcador a favor i perd una oportunitat immillorable per retallar diferències en la classificació. L’equip està ara a set punts del lloc de promoció de descens. Això significa guanyar els quatre partits que resten i esperar els entrebancs del Cornellà.

Una vegada més la sort li ha girat l’esquena al Sant Andreu. Els andreuencs s’han sobreposat al gol inicial de Cedric només començar el partit -als dos minuts ha sorprès Morales en la primera aproximació a porta-, però a la segona part en mig minut han passat de l’hipotètic 1-3 a un 2-2 que ha estat un cop dur en la moral quadribarrada. Ha estat al minut 64′ de partit. En aquell punt de partit, Chaco (16′) i Bruno (47′) ja havien capgirat el gol inicial mallorquí. El davanter centre rematant impecablement de cap una centrada de Rubén Martínez -després d’una bona jugada col·lectiva- i el brasiler, precís en un contracop, aprofitant una bona assistència a l’espai de Calderón.

El gol de Bruno era la millor manera d’afrontar la segona part del partit. L’equip, malgrat el pal de tornar-se a veure superat en la primera aproximació, no ha perdut mai la fe i obtenia el premi amb mig partit per jugar-s’hi.

El Mallorca estava tocat en veure remuntat l’avantatge, però quan més senzill semblava tot, ha vingut la jugada maleïda que marcaria el partit. Primer Bigas (en immillorable posició) no s’ha atrevit a mirar porta i després Royo s’ha lluït impedint la rematada de Bruno en la centrada executada per Rubén. L’oportunitat, molt clara, ha acabat en una contra que Cedric ha convertit en un gran gol -una canonada des de fóra l’àrea que entrava per l’escaire dret-. El 2-2 ha fet molt de mal al Sant Andreu. Sense gairebé temps per esmorteir el cop, el mateix Cedric ha completat un gran partit fent el tercer. Ha estat quan ha aprofitat un refús de segona jugada quan s’ha inventat un xut, a la mitja volta, que ha batut Morales (70′). A deu minuts del final, Royo ha evitat l’empat fent una gran intervenció desviant un cop de cap de Nuha, a la sortida d’un llançament de cantonada. El marcador no s’ha mogut i la derrota s’ha consumat. El Sant Andreu queda ara a set punts del lloc que permet lluitar per la promoció. Resten 12. S’han de guanyar tots. Els tres primers: diumenge al Narcís Sala contra l’Eldenc (17 hores).

MALLORCA B: Royo, Cifre, Gabri, Raúl, One, Uche, Cortés (Julen 66′), Tià Sastre (Damià 75′ ), Vidal, Cedric (Connor 80′) i Brandon (Damiá 50′).

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas (Xavi Puerto 80′), Guzmán, Carroza, David Bigas, Ibon, Ton Alcover, Calderón, Ruben Martínez (Nuha 72′), Bruno i Chaco (Azparren 60′).

ÀRBITRE: Villena Contreras. Va amonestar Cortés (58′) i Julen (75′), del Mallorca B i Ibon (58′) i Bigas (82′), del Sant Andreu.

GOLS: 1-0, Cedric (2′). 1-1, Chaco (16′). 1-2, Bruno (47′). 2-2, Cedric (65′). 3-2, Cedric (70′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS