L’equip derrota el Saragossa i fa un pas important per la salvació

La Unió Esportiva Sant Andreu ha derrotat el Saragossa B i ha fet un pas important per mantenir-se a la segona divisió B (3-1). L’equip s’ha retrobat amb la victòria després de set jornades i ha aconseguit tres punts que són vitals en la lluita per evitar el descens.

Tot i que els aragonesos s’han avançat en el marcador gràcies a un gol de Pombo, els de Miguel Álvarez han donat la volta al partit. Xavi Jiménez ha empatat abans d’arribar al descans i a la segona part Rubén Martínez -de cap- i un autogol de Marc Vales -després d’una gran jugada de Guzmán- han certificat un triomf que deixa els andreuencs a set punts de la salvació.

Cada jornada és una final, d’aquesta manera afronta el Sant Andreu les jornades que resten per acabar la lliga. Contra el Saragossa B no es podia fallar i l’equip s’ha sobreposat al gol inicial dels aragonesos. Ha estat al minut 37 quan Pombo ha sorprès Morales amb un xut molt ajustat al pal, des de fora l’àrea, que ha fet inútil l’estirada del porter andreuenc. La història dels últims enfrontaments al Narcís Sala s’ha repetit però aquest cop els locals han sabut reaccionar. Ha estat dos minuts després quan Xavi Jiménez (ahir de nou el davanter de referència) ha caçat una centrada de Bigas i de cap ha establit l’empat. Ha estat vital sobreposar-se abans del descans.

A la segona part, l’equip ha sortit més convençut de la victòria i el camí s’ha començat aplanar quan encara no s’havien complert els primers deu minuts. Rubén Martínez ha aprofitat una bona centrada de Calderón per establir l’empat. El de Maó ha fet un salt espectacular per engaltar una bona centrada i superar el porter Víctor amb una precisa rematada de cap. El 2-1 ha esposat tots els complexos i l’equip ha estat molt superior al Saragossa. Calia fer el tercer per evitar ensurts i aquest ha arribat al minut 74. El polivalent Guzmán (ahir de lateral dret) ha fet una gran jugada per la seva banda. S’ha anat dels defensors i ha fet una passada de la mort que Marc Vales, en l’intent que no rematés ningú, s’ha introduït en la seva pròpia porteria.

D’aquí al final ha estat un monòleg andreuenc Azparren -de cap- (58’) Nuha -la rematada ha marxat fora per un pèl- (80’) i Jilmar -ha aturat Víctor- (88’) han fregat també el gol. Ha donat igual. L’equip torna a guanyar al seu camp dos mesos després i es col·loca a set punts dels llocs de descens. La fita és complicada però l’equip confia a sortir-se’n. De moment, buscarà donar continuïtat a aquesta victòria diumenge a Palma. El partit contra el Mallorca B és la següent final (12 hores).

UE SANT ANDREU: Morales, Guzmán, Carroza, Azparren, Bigas, Ibon Gutiérrez, Ton Alcover, Calderón (Jilmar 68’), Rubén Martínez (Chaco 83’), Xavi Puerto i Xavi Jiménez (Nuha 56’)

REAL SARAGOSSA B: Víctor, Meseguer, Marc Vales, Goñi, Lasure, Tarsi, Carlos Javier, Lafita, Pombo (Isuardi 68’), Kilian (Pablo 79’) i Diego Suárez

ÀRBITRE: Adan Alono Portillo. Va amonestar Carroza (35’) i Xavi Puerto (82’), de la Unió Esportiva Sant Andreu; i Lafita (26’), Meseguer (70’) i Kilian (79’), del Saragossa B.

GOLS: 0-1, Pombo (37’). 1-1, Xavi Jiménez (39’). 2-1, Rubén Martínez (54’). 3-1, Marc Vales, en pròpia porta (74’).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS