L’equip tanca la parada al Narcís Sala derrotant l’Olímpic de Xàtiva

La Unió Esportiva Sant Andreu ha acomiadat la temporada al Narcís Sala amb una victòria (2-1). Dos gols de Xavi Puerto a la segona part han permès remuntar el que ha fet Belda, just abans del descans i derrotar l’Olímpic de Xàtiva. Malgrat certificar el descens matemàticament la setmana passada al camp de l’Huracán, els quadribarrats han sortit al camp decidits a obtenir una victòria que per joc i oportunitats han merescut.

Els andreuencs han certificat la victòria a la segona part quan s’han mostrat molt superiors a un rival que malgrat necessitar els punts per classificar-se per la Copa del Rei i portar vuit partits consecutius sense perdre no han pogut inquietar un Sant Andreu que ha fet més coses per obtenir la victòria.

La primera part ha estat més igualada, malgrat que les úniques oportunitats han estat quadribarrades. Un esplèndid llançament de falta d’Ibon que ha refusat Jacobo (17’) i un xut de Bruno que s’ha perdut alt (20’) han pogut avançar els andreuencs però com ha acostumat a passar sempre aquesta temporada, el rival s’ha avançat en la primera oportunitat que ha tingut. Aquest cop, ha estat a tres minuts del descans quan Belda ha aprofitat una indecisió defensiva per superar l’ahir debutant, Manu -Miguel Álvarez ha volgut premiar al suplent de Morales donant-li la titularitat-. Malgrat que el porter de Sabadell ha desviat la rematada en primera instància, el mateix jugador ha marcat en aprofitar el refús que l’ha caigut al peu.

El panorama amb el qual s’ha arribat al descans no ha estat el millor. L’equip perdia i a més, el tècnic s’ha vist obligat a recompondre tot l’equip per la lesió de Llamas (Guzmán s’ha col·locat al lateral dret, Lucas al centre de la defensa i Xavi Jiménez com acompanyant d’ Ibon en les tasques de creació).
L’equip però no ha perdut mai la fe. L’entrada de Puerto, Nuha i Jilmar (gran partit com a central esquerrà) ha donat més presència ofensiva a l’equip que ha posat setge a la porteria de Jacobo.

Després d’un avís de Nuha (46’), el Sant Andreu ha donat la volta al marcador en només cinc minuts. Els dos gols han tingut la signatura de Xavi Puerto però han vingut precedits de dues bones jugades col·lectives. En la primera, Bruno ha assistit amb precisió al punt de penal (70’) i, poc després, el migcampista de Cornellà (de nou oportunista) ha enviat la pilota a la xarxa amb el cap. Ha estat després d’una centrada de Bigas per l’esquerra que Nuha ha pentinat bé a l’altre pal. El 2-1 ha donat confiança al Sant Andreu, que en una molt bona segona part ha mogut la pilota sense que el rival la veiés. Jacobo ha evitat el tercer en un bon xut de Rubén (88’) i el triomf s’ha quedat a casa. La lliga s’acaba el pròxim cap de setmana Elx. L’únic objectiu és sumar tres punts més.

UE SANT ANDREU: Manu, Llamas (Puerto 24’), Carroza, Guzmán, Bigas, Lucas Viale (Jilmar 55’), Ibon, Felipe (Nuha 46’), Bruno, Xavi Jiménez i Rubén Martínez

CD OLÍMPIC DE XÀTIVA: Jacobo, Pablo Revert (Pifarré 76’), Mendoza, Pepín, Kike Alcázar, Valiente, Álex Vaquesro, Víctor Ruiz (Samu 66’), Luis Acosta (Rifaterra 79’), Belda i Dani Gómez.

ÀRBITRE: Alejandro Muñiz Ruiz. Va amonestar Bruno (54’), del Sant Andreu; i Kike Alcázar (54’) i Dani Gómez (90’), de l’Olímpic de Xàtiva.

GOLS: 0-1, Belda (42’). 1-1, Xavi Puerto (70’). 2-1, Xavi Puerto (74’)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS