Molt d’esforç i poc botí

La Unió Esportiva no ha pogut guanyar al camp de l’Huracán en un partit en què ha merescut molta més sort. Els de Miguel Álvarez han obtingut un empat que en un altre moment hauria estat meritori però que en la situació actual complica en excés la permanència (1-1). En un tram final de primera part espectacular, els andreuencs s’han avançat al límit del descans, gràcies a un gol de Bruno que ha aprofitat una excel·lent passada de Xavi per colar-se entre els dos centrals, driblar el porter i superar Paco. El gol ha fet Justinià. Un minut abans, l’àrbitre ha anul·lat un gol legal a Xavi Jiménez (de cap ha enviat a la xarxa una falta assajada picada per Ton) per un inexistent fora de joc i als 13 minuts, Nuha ha enviat una pilota pal. No han estat les úniques oportunitats. Als 15′, Paco (enviant a córner) ha evitat el gol de Bruno i als 9′ no ha volgut xiular penal quan Llamas ha estat derribat dins de l’àrea. Una situació que s’ha reproduït als 40 quan no ha castigat unes mans d’Amarilla dins de l’àrea. L’unica arribada clara de l’Huracán ha estat un xut d’Aridai que Morales ha refusat.

A la represa, l’Huracán ha fet un pas endavant i després de dues bones arribades d’Aridai -Morales ha estat providencial en la primera i aturant també el refús posterior de Tariq; mentre que en la segona el xut s’ha anat per molt poc- (48′) i (55′) i Tariq ha empatat en una jugada que ha generat molta polèmica (65′). Quan Tariq marcava, Bruno estava a terra demanant assistència. Malgrat que els dos equips havien pactat (abans del partit) que llançarien la pilota fora si havia algun lesionat, Sanjulián ha optat per no fer-ho en una acció poc esportiva.

El gol ha donat pas a un nou partit. Cap dels dos equips han volgut l’empat. Els dos han trepitjat l’àrea, però les oportunitats més clares andreuenques. Als tres minuts d’estar al camp, Rubén ha donat una bona assistència Puerto, que ha rematat massa alt (79′). Un minut després, Bigas s’ha plantat sol davant Paco però el porter ha tocat el just perquè la pilota marxés llepant el pal. A dos del final, a Rubén li faltava precisió en una bona centrada de Llamas i ja en el descompte, Calderón s’ha entretingut massa quan estava sol dins de l’àrea. Masaa càstig per un equip que ho ha tornat a fer tot per guanyar però s’ha quedat a les portes. L’empat fa que la salvació es compliqui en excés. Resten dues jornades. Cal un miracle.

HURACÁN: Paco, Gomis (Julià 79′) Fali, Amarilla, Peris, Jesús Rubio, Sanjulián, Aridai (Javi Boix 70′), Javi Navarro (Agudo 53′) Luismi Loro i Tariq.

UE SANT ANDREU: Morales, Llamas, Manu Viale, Carroza, Guzmán, David Bigas, Ton Alcover, Ibon Gutiérrez, Xavi Jiménez (Rubén Martinez 76′), Bruno (Xavi Puerto 69′) i Nuha (Calderón 69′)

ÀRBITRE: Escudero Marín. Va expulsar el metge del Sant Andreu, Carles Ridolfo; Va amonestar Gomis (43′) i Agudo (94′), de l’Huracán; i Ibon Gutiérrez (57′) i Manu Viale (74′).

GOLS: 0-1, Bruno (44′). 1-1, Tariq (65′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS