Fotos: Daniel Madrigal

La Unió Esportiva Sant Andreu s’ha acomiadat de la lliga amb una derrota. El conjunt de Miguel Álvarez ha caigut a Elx en un partit intranscendent que ha estat més igualat del que reflecteix el 3-1 que diu el marcador final. Els alacantins s’han avançat en la primera oportunitat del partit. Ha estat al primer minut quan Mario Arques ha batut Manu en un desajustament defensiu en un llançament de falta. No era la millor manera de començar l’enfrontament però cinc minuts després ha arribat l’empat. Ha estat fruit d’una jugada col·lectiva. Ibon ha tocat per Xavi Puerto i aquest ha fet una assistència a l’espai que Bruno ha aprofitat per afusellar Juanma.

Arran de l’empat, s’han vist els millors minuts dels andreuencs. Als 17′, Juanma ha evitat el segon dels andreuencs. Ha estat en una falta llançada per Ibon que el porter ha refusat amb molts problemes. El domini en aquesta primera part ha estat andreuenc però als d’Álvarez els ha faltat acabar les jugades. Tot i això, han pogut avançar-se en una rematada de Puerto que s’ha marxat alta (28′) i en un penal sobre el mateix jugador que l’àrbitre no ha volgut assenyalar (32′). En canvi, l ‘Elx ha fet el 2-1 en l’única aproximació a porta. Ha estat quan Franco ha robat una pilota en banda i ha assistit a Christenssen que ha marcat a plaer.

A la segona part, després d’un nou ensurt de Liberto (també al primer minut), les oportunitats han tornat a ser andreuenques. Xavi Jiménez (75′) i Rubén Martínez (76’) però han tornat a topar amb el porter Juanma. En canvi, l’Elx tancava el partit, a deu minuts del final, en una nova jugada d’estratègia que tornava a culminar Mario Arques, davant la desesperació de Manu que, igual que en els altres dos gols, poc pogut fer.

La derrota posa fi una lliga que certifica el descens dels dos equips a la tercera divisió. Ara, no queda un altre remei que treballar per tornar ascendir el més aviat possible.

ELX B: Juanma, Peral, Primi, Fran, Hostench, Mario Arques, Gonzalo (Sergi Guilló 55′), Christenssen (Ivan Agudo 71′), Franco, Liberto i Rubio (Joaquín 55′)

UE SANT ANDREU: Manu, Guzmán, Carroza, Jilmar, Bigas, Azparren (Ruben Martínez 52′), Ibon, Bruno (Felipe71′) , Xavi Jiménez, Xavi Puerto, Nuha (Chaco 52′)

ÀRBITRE : Eduardo Moya Baena. Va expulsar per doble groga Carroza (45′ i 87′), del Sant Andreu. Va amonestar Fran (17′) i Rubio (45′), de l’Elx B.

GOLS: 1-0, Mario Arques (1′). 1-1, Bruno (5′). 2-1, Christenssen (35′). 3-1, Mario Arques (79′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS