El Sant Andreu s’emporta el Memorial Narcís Sala en vèncer el Martinenc (1-0)

Ja hem col·locat la primera pedra de la pretemporada de la UE Sant Andreu. En una tarda de germanor, caliu, discursos i presentacions, els quadribarrats van derrotar per 1 gol a 0 un combatiu FC Martinenc gràcies a una excel·lent jugada de Carlos Martínez ben entrada la segona part del partit. D’aquesta manera, els homes de Manolo Márquez s’alcen novament campions del Trofeu Memorial Narcís Sala, que ahir va complir la seva V edició.

La Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu va amenitzar l’espera amb dues peces que van tenir una gran acollida entre les més de 1.000 persones que es van apropar al camp. Amb la presència del president Manuel Camino, el vicepresident José García, el secretari de la SAD Miguel Montero i el vicepresident de la FCF Juanjo Isern, l’acte començava amb un reconeixement cap a la UE Sant Andreu Bàsquet, que aquesta temporada jugarà a Tercera Catalana i van demanar el suport de l’aficionat andreuenc per a aquesta temporada plena de reptes i ambicions.

pres6Un per un, els jugadors de la primera plantilla quadribarrada van saltar damunt la gespa, acompanyats del cos tècnic encapçalat per Márquez i també de Miquel Jové, que una temporada més serà el delegat de l’equip. Camino els va demanar a tots que aquesta no sigui “una temporada més” i que tots puguem “gaudir de cada partit”. El president va apuntar que l’afició és “exigent però agraïda amb els jugadors que s’esforcen” i, dirigint-se novsament als jugadors, els va instar a fer del gest de posar-se la quadribarrada un ritual: “Heu portat moltes samarretes i en portareu moltes més, però us en adonareu que les quatre barres es queden clavades al cor”. Durant els parlaments, el capità Xavi Jiménez va assegurar que els jugadors defensaran la quadribarrada “com si la defensés la pròpia afició, i serà un autèntic honor”. El tècnic Manolo Màrquez va recordar la seva etapa com a entrenador de l’infantil de l’entitat i va prometre l’esforç i la dedicació de la plantilla.

pres4Abans de l’inici del partit va arribar un dels moments més emotius i àlgids de la tarda. La Banda Simfònica Manyanet Sant Andreu va interpretar el “Flames i Ginesta”, l’himne del club, i Natàlia Sánchez, soprano del Liceu, hi va posar la lletra amb el seu torrent de veu. Tot el Narcís Sala es posava dempeus per dedicar una llarga i sonora ovació a la magnífica interpretació de l’himne. L’equip, llavors, es feia la primera foto oficial, a l’espera que es tanqui la plantilla i es faci la definitiva.

Un cop finalitzats els actes de presentació començava el matx entre andreuencs i diables vermells. El partit va servir a uns i altres per anar agafant ritme o veure el rendiment de futbolistes que estan a prova. El Martinenc avisava primer amb una rematada de cap molt forçada d’Àlex (15’), però ben aviat el Sant Andreu reaccionava per agafar el timó del partit. La insistència d’Oriol Fernández no aconseguia superar la porteria visitant tot i tenir una molt bona ocasió (26’) després d’una centrada d’Agustín. Just abans del descans (42’), Aitor Torres podria haver avançat els locals després d’una excel·lent incursió a l’àrea, però Àlvaro va aconseguir desviar a córner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa segona part, amb alineacions completament diferents a la primera part, va endormiscar el partit fins al tram final. Pluvins pels andreuencs i Rayuela pels del Guinardó ho intentaven sense sort. Aleshores arribava el gol que decidiria el partit (70’): una gran jugada de Carlos Martínez per la banda esquerra  acabava amb un xut ras i fort de l’extrem andreuenc que superava Carulla, que va arribar a tocar la pilota. El Sant Andreu podria haver ampliat la diferència al tram final del partit (78’), però un xut massa escorat d’Agustín va estavellar-se a la fusta. Oriol Fernández va tenir l’última del partit (89’) amb un xut desviat. D’aquesta manera el Sant Andreu s’imposava al FC Martinenc per alçar-se campió del V Trofeu Memorial Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Manu (Ivan Fajardo, 30′ (Iván Fuentes, 60′)) , Aitor Torres (Jordi Méndez, 46′), Payán (Carlos García, 46′), Melo (Guille, 46′), Borges (Joel, 46), Gerard (Agustín, 74′), Agustín (Hugo, 46′), Xavi Jiménez (Roca, 46′), Oriol (Carlos Martínez, 46′), Mario (Oriol, 74′) i Yagüe (Pluvins, 74′).

 FC Martinenc (0): Álvaro (Carulla, 46′), Sebas (Ferri, 29′ (André, 67′)), Diego (Saiffedín, 46′), Javi Pérez (Rayuela, 46′), Marc Gràcia (Ayllón, 46′), Aleix Vall (Morillo, 46′), Kilian (Edgar, 46′), Marc Esteban (Yeray, 46′), Alex (Martí Ramos, 29′ (Xavi Torrent, 67′)), Àngel (Peque, 46′) i Casillas (Roger Moreno, 46′ (Alberto, 75′)).

 Marcador: 1-0, 70′, Carlos Martínez.

 Àrbitre: Sr. Montoro Ferreiro (Barcelona). Ha amonestat al local Agustín (18′) i als visitants Aleix Vall (19′) i Edgar (81′).

Incidències: Partit corresponent a la presentació oficial del primer equip de la UE Sant Andreu i disputa de la V edició del Trofeu Memorial Narcís Sala enfront 1.000 espectadors al Municipal Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS