Comencem amb bon peu (1-0)

Els homes de Manolo Márquez han sumat els 3 punts en el primer partit de lliga contra un Masnou que ha fet patir els andreuencs al tram final del partit tot i jugar amb un home menys. Un molt bon gol de Kevin Gissi a 5 minuts del descans ha estat suficient per endur-se la victòria, segellada gràcies a les brillants intervencions de Manu Martín.

El matx ha començat força tranquil per als dos equips: poques ocasions, jugades amb poques pàssades i gens de perill a les porteries defensades per Manu Martín i Rafa Leva. Precisament, en una acció protagonitzada pel porter visitant, el rumb del partit ha canviat: en una acció on Gissi l’intentava superar per dalt a la frontal amb un cop de cap, el veterà meta ha tombat el davanter andreuenc amb el braç en una acció on els jugadors i l’afició local han demanat la vermella directa per Leva, que només ha vist la groga. El posterior xut de falta de Payán (30’) ha marxat amunt per poc.

Arrel d’aquesta acció, el partit s’ha animat a les dues àrees: primer ho intentava el Masnou, amb un gran xut de Mendo que es topava amb un sensacional Manu. Ha estat, però, el Sant Andreu l’equip que ha aprofitat la seva oportunitat: Albert Yagüe ha baixat una passada llarga d’Aitor Torres i protegint l’esfèrica amb el cos ha trobat Kevin Gissi (40’), que arribava des del darrere i ha engaltat una voleia a l’escaire de Leva, que no ha pogut fer res.

El segon temps ha començat de la mateixa manera que el primer, tot i que als 11 minuts Samper ha estat expulsat per doble amonestació, la segona targeta de les quals ha estat per desplaçar una pilota que havia sortit per la línea lateral. El Sant Andreu ha pogut matar el partit després d’un gran xut de Dani Guerrero que ha fet lluir Rafa Leva.

Al tram final del partit i amb l’equip absolutament esgotat, el Sant Andreu ha vist com el Masnou ha estat a punt d’empatar el matx gràcies, precisament, a un ex andreuenc: David Llobet (77’) ha rematat amb la cuixa per damunt de Manu, que ha hagut d’estirar-se per treure la pilota quan pràcticament estava superant la línea de gol. Els dos mateixos protagonistes ha tingut una nova oportunitat dels visitants a 10 minuts del final.

Finalment, victòria soferta i treballada dels quadribarrats que sumen els 3 primers punts de la temporada i es situen, malgrat ser tot just la primer jornada, a la part alta de la classificació del grup V de Tercera Divisió. La setmana vinent els andreuencs visitaran el Palamós en el segon partit de lliga. Serà diumenge a les 19:30h i, després d’un acord amb l’entitat gironina, tots els socis andreuencs que vagin amb el carnet de soci al Nou Municipal de Palamós podran comprar l’entrada per només 7€.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Manu, Aitor Torres, Payán, Melo, Borges, Hugo (Joel, 86’), Xavi Jiménez, Dani Guerrero, Kevin Gissi, Yagüe (Carlos Martínez, 89’) i Pluvins (Roca, 83’).

CD Masnou (0): Rafa Leva, Márquez, Dani Prieto, Guti, Samper, Edu Domingo, Llobet, Sebas (Alabau, 72’), Gerard (Lora, 77’), Mendo i Edgar (Óscar, 65’).

Marcador: 1-0, 40’, Kevin Gissi.

Àrbitre: Díaz Díaz (del. Vallès). Ha amonestat els locals Xavi Jiménez (31’), Pluvins (65’) i Hugo (76’) i els visitants Samper (23’ i 56’), Rafa Leva (28’), Edu Domingo (43’), Sebas (69’), Gerard (77’) i Llobet (82’). Ha expulsat el visitant Samper (56’) per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la primer jornada de campionat del grup IV de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala davant uns 800 espectadors.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS