Punt car i molt treballat a Palamós

Els andreuencs han suat la cansalada per sumar un empat al camp del Palamós en un bon partit de futbol amb moltes alternatives en el joc. Les lesions de Xavi Jiménez al primer temps i de Manu Martín ben entrada la segona part han obligat Manolo Márquez a reestructurar la seva planificació de l’encontre. A la segona part els quadribarrats podrien haver-se endut el matx en nombroses ocasions, però en la darrera ocasió del partit el Palamós gairebé tira per terra tot el treball del Sant Andreu.

El canvi de superfície a la que estan acostumats els jugadors andreuencs ha afectat l’equip als primers compassos de partit: constants relliscades, falta de precisió en controls de pilota, etc. que a més s’han agreujat a causa del pobre estat de la gespa natural de l’Estadi Palamós – Costa Brava. Els locals s’han trobat molt més còmodes i han gaudit de les primeres aproximacions de la mà de Barrera (8’) i de Makaay, amb una gran jugada que ha acabat refusant Manu Martín a córner (16’). En els següents minuts ho han provat Roger Matamala i Subi sense encert.

A partir de la mitja hora de joc els andreuencs s’han apropat amb més perill a l’àrea del conjunt palamosí: Pluvins ho ha intentat des de lluny (32’) i Gissi de cap (34’), però ha estat Albert Yagüe qui ha tingut la més clara del primer temps (35’) amb una doble ocasió que ha acabat en primera instància al pal esquerre de la porteria de Bayona i en segona a córner refusada, precisament, pel meta i capità del Palamós. Roger Matamala novament ha pogut avançar els locals (40’) però el seu cop de cap ha marxat per dalt per poc. Just abans del descans, primer contratemps pels andreuencs: Xavi Jiménez ha hagut de retirar-se després d’un fort cop a la zona abdominal per damunt la cuixa esquerra. En el seu lloc ha debutat Jordi Aumatell, que entrava per primer cop en una convocatòria des del seu fitxatge pel Sant Andreu un cop superat el seu esquinç al peu.

Al segon temps el partit s’ha revolucionat i, tot i que els dos equips han tingut força ocasions per moure el marcador, ha estat el Sant Andreu qui ha gaudit de les millors després de la represa. Kevin Gissi ho ha intentat amb un xut creuat (47’) que ha marxat desviat per poc i Makaay ha respòs amb una canonada que ha fet estirar-se Manu Martín. David Payán ha intentat aprofitar un refús a la frontal de l’àrea però Bayona ha enviat a córner el seu gran xut. El porter del Palamós també ha tingut les mans plenes amb Dani Guerrero, que l’ha intentat batre amb un xut llunyà (66’) que ha hagut de blocar. Per altra banda, el nostre meta, Manu Martín, ha hagut de ser substituït amb un fort cop per damunt del genoll després d’un fortuïta però dura topada amb Agi en una jugada dividida (75’).

En el darrer tram del partit Gissi ha tingut el gol després d’una magnífica passada diagonal de Xavi Pluvins, però el seu xut ha anat desviat per poc. Poc després, Yagüe ha vist com l’assistent li anul·lava un gol (84’) per posició antireglamentària. En els últims compassos del matx Aumatell ha gaudit de dues ocasions força clares per avançar els andreuencs, però no ha encertat amb els seus xuts. En la darrera ocasió del matx, però, el Palamós ha pogut ensorrar el treball andreuenc de no ser per la magnífica aturada d’Iván Fuentes en una acció que ha acabat amb una rematada a boca de canó.

Des de la UE Sant Andreu volem agrair als aficionats desplaçats la seva presència a l’Estadi Palamós – Costa Brava. Un centenar de veus que han animat durant els 90 minuts i han ajudat l’equip a sumar un punt molt important. La setmana vinent l’haurem de fer bo en el primer derbi de la temporada contra el CE Júpiter. Esperem que tampoc hi falteu!

FITXA TÈCNICA

Palamós CF (0): Bayona, Ayala, Cano, Pastor, Subi, J. Matamala, Agi, Barrera, R. Matamala (Marçal, 77’), Makaay (Coro, 63’) i Moha (David Torres, 63’).

UE Sant Andreu (0): Manu (Iván Fuentes, 75’), Méndez, Payán, Aitor Torres, Borges, Melo, Xavi Jiménez (Aumatell, 45’), Dani Guerrero, Kevin Gissi (Carlos Martínez, 83’), Yagüe i Pluvins.

Àrbitre: Robas Bondia (del. Baix Llobregat). Ha amonestat als locals Jordi Matamala (30’), Subi (56’), Pastor (58’) i als visitants Melo (45’), Borges (54’), Dani Guerrero (68’), Kevin Gissi (80’), Aumatell (82’)

Incidències: Partit corresponent a la 2ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat a l’Estadi Palamós – Costa Brava davant uns 700 espectadors.

Foto: Xavi Jiménez en una acció durant la primera part del partit | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS