Això és un derbi de debò! (3-2)

Partidàs al Narcís Sala entre Sant Andreu i Júpiter que finalment s’han acabant emportant els quadribarrats. A la segona part el matx ha embogit i Kevin Gissi, amb dos golassos, ha remuntat el 0-1 que havia realitzat l’ex andreuenc Josu al primer temps. Kuku ha empatat pels grisgranes a 10 mints pel final, però al 86 Aumatell, sempre amb la canya a punt, ha deixat els tres punts a casa.

El Narcís Sala ha estat amfitrió d’un derbi dels que creen afició i fan patxoca per l’aficionat: molta gent al camp, dos equips veïns i amb dos entrenadors a qui els agrada fer un bon futbol. Els grisgranes, a més, han comptat amb el suport de més d’un centenar d’aficionats que s’han apropat al feu andreuenc després que ambdós clubs arribessin a un acord per reduir el preu de l’entrada amb el carnet de soci, fet que es repetirà a la Verneda en el matx de tornada.

Precisament els de Juanjo García han disputat una molt bona primera part davant un Sant Andreu que no aconseguia prendre la pilota als visitants. Els de la Verneda han avisat en dues ocasions amb dues centrades des de la banda dreta que s’han passejat mansament per davant la porteria quadribarrada. Els de Manolo Márquez ho han intentat als primers minuts únicament amb un xut d’Hugo Fernández (19’) molt fàcil per Víctor. Superat l’equador, Gissi (27’) ha intentat sorprendre amb un xut de falta per sota la tanca defensiva, però el meta visitant, molt atent, ha pogut refusar a córner.

Passaven dos minuts de la mitja hora de joc i el Júpiter s’ha avançat al marcador amb un gol de l’ex andreuenc Josu. L’extrem ha quedat sol dins l’àrea escorat a la dreta després d’una magnífica contra conduïda per Vives i ha batut Iván Fuentes amb un xut creuat (32’). Amb aquesta diana, la primera del curs per a Josu, la porteria andreuenca es veia batuda per primer cop aquesta temporada en lliga. El partit llavors i fins al descans, no ha tingut cap ocasió destacable abans que els jugadors enfilessin el túnel de vestidors.

A la represa el Sant Andreu ha presentat una versió molt millorada respecte la del primer temps. Ha començat a pressionar el Júpiter molt més amunt i ha vist com el seu rival no combinava amb tanta solvència com a la primera part i anava reculant poc a poc. Els quadribarrats han avisat en diverses ocasions de forma consecutiva, amb xuts de Borges (52’), Xavi Jiménez (53’) i Hugo (54’), però no ha estat fins 3 minuts més tard que Kevin Gissi (57’) ha començat a fer-se el protagonista de l’encontre amb un enorme cop de cap després d’una centrada des de la banda dreta precedida per una gran combinació; l’esfèrica ha picat el pal i ha entrat sense que Víctor pogués fer-hi res.

El davanter andreuenc ha estat a punt de fer el doblet 4 minuts més tard després de rematar massa amunt una centrada de Xavi Pluvins. No ha trigat gaire més, però, en remuntar el partit: una contra iniciada per David Payán ha acabat amb una passada en llarg de l’ex del Manlleu que Gissi (67’) ha creuat des de la frontal a la porteria de Víctor després de regatejar un defensor. A partir d’aquest moment els andreuencs han perdut lleugerament el control del matx i el Júpiter ha avisat mitjançant Kuku (74’), que ha intentat sorprendre Iván Fuentes amb un xut tovet però molt ben col·locat. Precisament el màxim golejador dels de la Verneda i pitxitxi de la categoria ha empatat pels visitants (80’) a posteriori d’una errada defensiva que l’ha deixat sol davant el meta andreuenc.

Quan semblava que el marcador no s’havia de moure més ha arribat la figura de Jordi Aumatell (86’); el davanter, que tot just portava 7 minuts al camp ha aprofitat una centrada que havia quedat morta dins l’àrea per col·locar el seu xut lluny de l’abast del porter del CE Júpiter. El gol d’Aumatell, premi a una gran recuperació després de perdre’s la pretemporada amb un esquinç al turmell, ha deixat finalment els 3 punts al Narcís Sala; el Sant Andreu ha superat un rival mort fort, que ha jugat molt bé i ha posat enormes dificultats als quadribarrats per endur-se la victòria.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Iván Fuentes, Jordi Méndez, Payán, Aitor Torres, Borges, Melo, Xavi Jiménez (Aumatell, 79’), Dani Guerrero, Kevin Gissi, Hugo (Noguera, 89’) i Xavi Pluvins (Canalejo, 69’).

CE Júpiter (2): Víctor, Adrià, Santolalla, Anas, Aufi, Sergi, Josu (Prat, 71’), Gueri (Ignasi, 88’), Kuku, Vives (Juán, 79’) i Pau.

Marcador: 0-1, 32’, Josu; 1-1, 57’, Kevin Gissi; 2-1, 68’, Kevin Gissi; 2-2, 80’, Kuku; 3-2, 86’, Aumatell.

Àrbitre: Albelda Bárcena (del. Barcelona). Ha amonestat al local Pluvins (58’) i als visitants Vives (76’), Víctor (88’) i Aufi (90’).

Incidències: Partit corresponent a la 3ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala davant 1.284 espectadors.

Foto: Dani Guerrero controla l’esfèrica en un moment del matx. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS