El gol a domicili no ha estat suficient (2-1)

Malgrat trencar amb la mini-sequera golejadora que afectava l’equip en els partits com a visitant, la UE Sant Andreu no ha pogut sumar en el tercer desplaçament de l’any, a l’Olímpic de Terrassa. Dos gos en dues accions aïllades a la primera part dels egarencs han estat suficients per batre un Sant Andreu que, malgrat el domini d’un bon tram del matx, ha pecat d’inconsistència defensiva.

Els qui han fet tard al clàssic entre el Terrassa i el Sant Andreu és molt probable que s’hagin perdut el primer gol del matx, ja que ha estat ben matiner, en la primera aproximació a una àrea. Els egarencs han combinat molt bé a la frontal, amb un paper protagonista per Xavi Boniquet, i l’esfèrica ha acabat als peus d’Ángel de la Torre (2’), que sol davant Manu ha afusellat ras al primer pal del meta quadribarrat.

Aquesta galleda d’aigua freda no ha fet gens bé pels jugadors andreuencs, que no han començat a entrar el partit fins ben entrada la primera part. Brian Canalejo (9’), malgrat tot, ho intentava amb un xut creuat des de dins l’àrea que marxava per poc a la dreta de la porteria defensada per Barragán. Un minut després, l’assistent anul·lava un gol al local Óscar (10’) per fora de joc.

A la mitja hora de joc, novament, el Terrassa perforava la porteria de Manu. D’una contra molt ben conduïda pel mig de l’atac, la pilota ha acabat als peus d’Adri, que des de la frontal ha col·locat la pilota a l’escaire de la porteria visitant amb un xut molt potent. A partir d’aquí, els quadribarrats han jugat els millors minuts del matx: Kevin Gissi (33’) ho provava amb una rematada de cap que aturava el meta egarenc. Amb les línies més obertes, el Terrassa ha pogut fer el tercer, però Aarón Bueno (33’) s’ha topat amb Manu quan xutava escorat però en bona posició.

Uns minuts superada la mitja hora de joc, el Sant Andreu ha pogut fer el primer gol de la temporada a domicili després d’una jugada enrevessada dins l’àrea del Terrassa. Els egarencs no han acabat de treure la pilota de la zona de perill després d’una centrada lateral a pilota aturada i una passada interior ha permès Xavi Jiménez superar per alt la sortida de Barragán; Melo Cortés (36’) ha arribat al segon pal i ha empès la pilota a la xarxa malgrat l’oposició de la defensa local. Tot i que el Sant Andreu ha gaudit dels millors minuts de joc, no ha acabat de generar ocasions en els darrers instant del primer temps i el resultat no s’ha mogut fins al descans.

A la segona part els homes de Manolo Márquez han sortit substancialment més endollats i Gissi (48’) ha estat a punt d’aprofitar una mala passada enrere d’un central local, però no ha pogut superar l’últim defensor que el separava de Barragán amb el seu regat. Brian Canalejo (58’) ho ha intentat més tard a pilota aturada amb un bon xut des de la frontal que ha fet volar el porter local. Poc després el Terrassa ha tingut la sentència amb un xutàs d’Ángel de la Torre (62’) des de prop de la creueta dreta de l’atac local que s’ha estavellat al travesser.

El termòmetre del partit, però, ha canviat després de l’entrada de Güell al terreny de joc: ha assegurat una mica més la possessió pels locals i ha baixat la intensitat del ritme de joc, que no ha tingut gaire més ocasions de perill destacables. A poc temps pel final del matx, l’assistent ha invalidat una jugada per fora de joc de Yagüe que acabava amb gol de Kevin Gissi (88’). En temps afegit, Yagüe (92’), que tornava després de la lesió, ha tingut l’última del partit amb una rematada de cap que ha marxat alta per damunt la porteria de Barragan, que era a terra a causa d’una topada amb Gissi.

Després del matx d’aquesta jornada, els andreuencs es mantenen amb 8 punts a la zona mitja de la classificació. La propera setmana visitarà el Narcís Sala l’AE Prat, equip que actualment ocupa posició de playoff d’ascens.

FITXA TÈCNICA

Terrassa FC (2): Barragán, Chele, Jou, Eric, Javi González, Miki Martínez (Güell, 64’), Ángel de la Torre, Adri, Óscar (Uri Serra, 92’), Xavi Boniquet i Aarón Bueno (Marc Vilajosana, 76’).

UE Sant Andreu (1): Manu, Jordi Méndez, Llamas, Aitor Torres, Borges (Jorge Muñoz, 78’), Melo, Brian Canalejo (Yagüe, 74’), Guerrero, Kevin Gissi, Xavi Jiménez i Pluvins (Hugo Fernández, 68’).

Marcador: 1-0, 2’, Ángel de la Torre; 2-0, 28’, Adri; 2-1, 36’, Melo.

Àrbitre: David García Rosel (del. Girona). Ha amonestat als locals Boniquet (35’) i Chele (70’) i al visitant Kevin Gissi (45’).

Incidències: Partit corresponent a la 6ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

Foto: Kevin Gissi, en una imatge d’arxiu | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS