Fi a la imbatibilitat (1-0)

Un solitari gol de Toro a la mitja hora de partit és suficient per acabar amb els bons resultat en aquest inici de lliga. Els andreuencs van poder fer l’empat en diverses ocasions, però un conjunt local molt ben tancat a darrere ho va impedir. Amb aquest resultat, el Sant Andreu suma la primera derrota en lliga de la temporada després de 4 jornades.

Els homes de Manolo Márquez van generar més perill que els locals en el primer tram de partit, sobretot gràcies a l’estratègia: Jordi Méndez (4’) ho intentava amb un xut al primer pal després d’una bona cessió d’Aumatell dins l’àrea i Melo (17’) rematava de cap massa forçat després d’un centre de Xavi Pluvins. Quan gairebé es complia la mitja hora de joc, Iván Fuentes errava en una passada que acabava als peus de Toro (28’), que amb un xut llunyà ajustat al pal superava al meta andreuenc, descol·locat després de la passada.

En la següent acció ofensiva, a més, els homes d’Andrés González podrien haver fet el segon després que un refús de la defensa local es convertís en una passada en profunditat a Toro, que intentava superar Fuentes per dalt però el seu xut marxava fora per ben poc. Abans del descans va aparèixer la figura de Kevin Gissi, que va buscar l’empat pels andreuencs en dues accions molt clares: en una centrada de Llamas al segon pal, el davanter estavellava la pilota al pal (42’) amb Oliver ja batut, i just abans del descans (44’) ho tornava a provar amb un xut des de la frontal en una acció de contraatac.

Al segon temps el partit es va anar descontrolant a mesura que avançaven els minuts, tot i que això no va significar posar excessiu perill en cap de les dues àrees. De fet, fins i tot el Santfeliuenc podria haver sentenciat però un xut de Tena (54’) des de la frontal va picar al travesser. Tant Dani Guerrero (60’) com Xavi Pluvins (62’) ho intentaven sense gaire perill i Hugo Fernández (69’), des de més lluny, tampoc va trobar la porteria d’Oliver. En el tram final de partit, Kevin Gissi va tornar a aparèixer i va estar a punt d’empatar: després d’una centrada des de la banda dreta de Xavi Jiménez el pitxitxi andreuenc apareixia al primer pal desmarcat (82’) però errava en la rematada, que marxava massa alta. En la darrera acció de perill del matx, Hugo Fernández (91’) es va topar amb la defensa local i amb Oliver en una doble ocasió dins l’àrea.

Malgrat ser la primera derrota del curs lliguer, el Sant Andreu roman a la part mitja alta de la classificació amb un coixí suficient de punts respecte la zona perillosa de la taula, d’on surt el Santfeliuenc.  Novament, des de la UE Sant Andreu volem agraïr al centenar d’aficionats quadribarrats el seu desplaçament al Municipal de Les Grases per animar l’equip.

FITXA TÈCNICA

Santfeliuenc FC (1): Oliver, Víctor, Faura, Joserra, Ortiz, Imanol (Guille, 89’), Quiles (Maldo, 72’), Bolaños, Toro, Adri (Masu, 83’) i Tena.

UE Sant Andreu (0): Iván Fuentes, Jordi Méndez, Llamas, Aitor Torres, Borges, Melo, Aumatell (Canalejo, 57’), Guerrero (Roca, 77’), Kevin, Hugo i Pluvins (Xavi Jiménez, 69’).

Marcador: 1-0, 28’, Toro.

Àrbitre: Freixas Gonzalo (del. Tarragona). Ha amonestat als locas Ortiz (55’), Bolaños (79’) i Víctor (89’) i als visitants Guerrero (53’), Llamas (67’), Xavi Jiménez (76’) i Melo (91’).

Incidències: Partit corresponent a la 4ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Municipal Les Grases enfront uns 500 espectadors.

Foto: Hugo Fernández i Xavi Pluvins en una acció del matx d’ahir | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS