Just a temps… Kevin Gissi al rescat! (2-2)

El Sant Andreu ha fet una demostració d’entrega i sacrifici fins al final del matx en igualar un 0-2 advers a falta d’un quart d’hora per la fi del partit. Cano en dues ocasions ha aprofitat l’escassa solidesa de la defensa andreuenca per posar el partit molt de cara pels interessos vallesans, però Kevin Gissi en el darrer tram del matx i amb un gol en temps afegit ha aconseguit mantenir el fortí quadribarrat imbatut.

Després d’un inici de partit amb més imprecisions que aproximacions a les àrees, el Sant Andreu ha disposat de les millors ocasions al primer temps en gra part gràcies a les internades per la banda de Brian Canalejo, avui titular per primer cop des que vesteix la samarreta quadribarrada; ell i Llamas s’han associat per la dreta per començar a treure centrades que Gissi (8’) intentava rematar encara sense encert.

Gairebé a l’equador del primer temps el suís i Xavi Jiménez (18’) han tingut la més clara amb una doble rematada que la defensa del Granollers i el seu porter, Ortega, un dels més destacats del matx, han aconseguit treure des de damunt mateix la línia de gol. Els homes d’Albert Garcia ho intentaven des de lluny, i Àlex (21’) ha fet lluir Manu Martín amb una canonada des de la frontal. Un posterior xut similar de Didi (27’) ha marxat per damunt el travesser per ben poc.

Quan amb més insistència atacaven els andreuencs, el Granollers s’ha avançat al marcador. Després de dues ocasions claríssimes per Hugo (31’) i Melo (35’), una gran combinació entre Àlex i Roger ha acabat amb una passada horitzontal del migcampista cap a Cano, que sol al segon pal ha batut Manu amb facilitat. L’efectivitat dels vallesans ha estat suficient per anar als vestidors amb avantatge provisional a l’electrònic del Narcís Sala.

El temps de descans semblava haver ressuscitat els andreuencs, que han sortit amb molta empenta al segon temps: Gissi (48’) ha tingut l’empat en una rematada de tisora després d’una bona centrada de Llamas i un minut més tard Melo (49’) tampoc ha aprofitat una nova pilota a l’àrea del lateral del Sant Andreu. Malgrat tot, el Granollers ha fet el segon en una acció de brillant precisió combinativa que ha acabat als peus de Cano, que ha superat la defensa i Manu per llençar una galleda d’aigua freda al Narcís Sala, que creia en la remuntada.

El matx, com ve sent habitual en els darrers encontres al Narcís Sala, ha pujat encara una marxa més i l’intercanvi de cops tant podia beneficiar als andreuencs, que ho intentaven mitjançant una tisora dins l’àrea d’Hugo Fernández (58’), com els vallesans, que han perdonat el tercer després d’una mala cessió de Ricky (60’) quan era sol davant Manu. Els de Manolo Márquez, malgrat tot, no han abaixat els braços, i Noguera (63’) ho ha tornat a intentar amb un xut escorat que ha marxat alt per poc. La figura del porter visitant ha aparegut per treure un peu miraculós a una rematada a boca de canó de Jordi Aumatell (71’), que tot just feia 10 minuts que era damunt la gespa del Narcís Sala. A la contra el Granollers també ho ha intentat i Manu ha hagut de treure una enorme mà per refusar un xut de Ricky (75’). Quan semblava que la derrota era inevitable, Kevin Gissi ha pescat una centrada des de la banda esquerra i tot sol ha fet l’1 a 2 superant Ortega pel pal curt.

Els andreuencs han posat tota la carn a la graella i han atacat a tomba oberta, deixat pocs homes al darrere i jugant amb una formació clarament ofensiva. Al minut 93 de partit dels 94 que s’han disputat, ha arribar l’heroïcitat de la tarda: després de dos refusos dins l’àrea a xuts d’Aumatell i Borges, novament el suís Kevin Gissi, amb la canya a punt, ha estat el més murri i des del cor de l’àrea ha superat Ortega per fer el definitiu 2 a 2.

Amb aquest empat, el Sant Andreu suma 8 punts i roman a la part mitja-alta de la classificació, mantenint, a més, inexpugnable el Narcís Sala en aquest inici de campionat de Tercera Divisió. El proper partit dels homes de Manolo Márquez serà el proper diumenge a les 18h a l’Olímpic de Terrassa.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Manu, Llamas, Noguera (Pluvins, 87’), Aitor Torres, Borges, Melo (Aumatell, 61’), Brian Canalejo, Dani Guerrero, Kevin Gissi, Xavi Jiménez (Roca, 78’) i Hugo.

EC Granollers (2): Ortega, Valls, Suares, Eloy, Font, Roger, Ferran (Duran, 75’), Ricky, Cano (Bauli, 84’), Alex i Didi (Marc, 64’).

Marcador: 0-1, 39’, Cano; 0-2, 54’, Cano; 1-2, 78’, Kevin Gissi; 2-2, 93’, Kevin Gissi.

Àrbitre: Gómez Hernández (del. Lleida). Ha amonestat el local Melo (61’) i els visitants Cano (84’), Font (85’), Roger (89’) i Bauli (92’).

Incidències: Partit corresponent a la 5ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala.

Foto: Ferran Roca, Kevin Gissi i Andrés Borges celebren el gol de l’empat del Sant Andreu | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS