El Manlleu s’emporta un duel gris contra el Sant Andreu (2-0)

Els andreuencs no van saber desplegar el seu futbol en un terreny de joc curt i gairebé no van inquietar la porteria de Segovia. El Manlleu, per la seva banda, es va sentir còmode i va aprofitar les seves oportunitats, sumant així la primera victòria de la temporada com a locals i deixant els quadribarrats amb un balanç de 2 punts sumats dels darrers 21 en joc.

Els homes de Manolo Márquez van fer un bon inici de partit, intentant jugar la pilota davant un Manlleu que restava a l’expectativa per sortir a la contra utilitzant el seu potencial per les bandes. En els primers compassos del matx David Payán va ser l’home que intentava nodrir els seus companys amb bones centrades per tal d’inaugurar el marcador, però ni Kevin Gissi (2’) ni Manu Viale (7’) aconseguien rematar.

El davanter suís, novament, va ser protagonista de les aproximacions andreuenques, tot i que no va poder batre la porteria osonenca: Segovia (8‘) era més ràpid que ell en un passada en profunditat i una combinació entre Jordi Aumatell i Hugo Fernández (13’) no acabava de trobar ben col·locat el pitxitxi andreuenc. Els locals ho van intentar per primer cop ben entrat el primer temps, amb una falta llençada per Manel Sala (20’) que feia treure una mà salvadora a Manu Martín.

Arribats a aquest punt, el partit es va trencar i la pilota era més estona a l’aire que a la gespa. El Manlleu aconseguia que els andreuencs no combinessin a la zona de mitjos i el matx agafés una tònica que afavoria molt més els interessos dels homes d’Alberto Fernández. David Payán (35’) ho intentava de falta i li sortia alt, i a la següent jugada els locals aconseguien avançar-se. Una gran combinació a l’eix de l’atac entre Pol Coll i Seuma acabava amb una centrada des de la línia de fons que Manel Sala, a boca de canó, rematava al segon pal sense oposició.

Els andreuencs van intentar refer-se d’aquesta nova gerra d’aigua freda per mitjà de Gissi (41’), que s’esperava massa per rematar amb la cama esquerra i el seu xut marxava molt desviat. Xavi Jiménez (42’) intentava provar Segovia des de la frontal en un xut de falta, però el porter osonenc blocava amb molta facilitat i amb aquest resultat s’arribava al temps de descans.

El segon temps no va seguir una tònica gaire diferent a la de la primera part. Els homes de Manolo Márquez van tornar a sortir endollats, malgrat no incomodar en excés Segovia. Dani Guerrero ho intentava de falta (48’) sense èxit i Payán (50’) tornava a xutar massa amunt una falta des de la frontal. L’entrada de Brian Canalejo amb mitja hora per disputar-se va suposar un revulsiu, ja que l’extrem andreuenc va ser un autèntic corcó per la defensa local.

Manu Viale tornava a intentar-ho de córner (61’), però la seva rematada marxava alta per ben poc. Hugo Fernández i Brian Canalejo, poc després, feien estralls a l’esquerra de l’atac andreuenc i trobaven Gissi (65’), que posava el peu a una centrada rassa que va marxar fregant el pal de Segovia. Els osonencs, novament, van trigar força a generar perill, i era Brice (67’) qui es quedava ben a prop de fer el segon amb un xut massa creuat per ben poc.

Amb el partit novament en un punt mort, Pol Coll va entrar amb força a l’àrea i era envestit per Andrés Borges, que a més veia la segona groga i era expulsat. L’extrem local va ser l’encarregat de convertir el penal (84’), llençat pel mig i enganyant Manu Martín. Amb els andreuencs abatuts, el Manlleu encara va poder fer el tercer en una acció d’Arnal (86’), que sol davant Manu va rematar molt desviat.

Amb aquest resultat, doncs, el Sant Andreu suma una nova derrota i es queda amb 9 punts a la zona baixa de la classificació. Dimecres, al Narcís Sala, nova oportunitat per redreçar la situació enfront un rival ara per ara directe: la UE Rubí.

FITXA TÈCNICA

AEC Manlleu (2): Segovia, Ot Bofill, Albert Canal, Roger Peña, Ramón Marimón, Ricard Seuma, Kako, Maik (Martí Soler, 84’), Óscar Uroz (Brice, 66’), Manel Sala (Arnal, 73’) i Pol Coll.

UE Sant Andreu (0): Manu, Aitor Torres, Payán, Viale, Borges, Jorge Muñoz (Xavi Pluvins, 82’), Xavi Jiménez (Felipe, 82’), Dani Guerrero, Kevin Gissi, Aumatell (Brian Canalejo, 59’) i Hugo Fernández.

Marcador: 1-0, 36’, Manel Sala; 2-0, 84’, Pol Coll (p.).

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavon (del. Vallès Occidental). Va amonestar els locals Ot Bofill (41’), Albert Canal (56’), Roger Peña (78’), Seuma (79’) i Marimón (90’) i els visitants Jorge Muñoz (78’) i Borges (80’ i 83’). Va expulsar el visitant Borges per doble amonestació.

Incidències: Partit corresponent a la 10ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Municipal d’Esports de Manlleu.

Foto: Kevin Gissi no va poder perforar la porteria de Segovia | Xus Serrat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS