El Prat assalta el Narcís Sala (1-3)

Els potablava es converteixen en el primer equip que s’emporta la victòria al feu andreuenc aquesta temporada després de superar clarament els quadribarrats. Els homes de Manolo Márquez han aconseguit igualar el matiner gol de Jordi Sánchez, però 3 minuts més tard el Prat s’ha tornat a avançar; el cop moral ha estat força dur i el Sant Andreu no s’ha pogut refer.

Des del minut 1, els homes de Pedro Dólera han sortit més endollats que els andreuencs: combinant amb molta més confiança i tallant de soca-rel els intents dels locals per entrar al partit. Un molt bon esquema tàctic ha impedit que els andreuencs gaudissin d’oportunitats de perill en els primers compassos del matx. Nacho (9’) ha estat el primer en avisar, amb un xut des de la frontal que ha marxat massa amunt després d’una bona combinació amb Javi Lara.

Poc més ha hagut d’esperar el conjunt del Llobregat per avançar-se al marcador: una passada llarga de la defensa s’ha convertit en una assistència de luxe per Jordi Sánchez (12’), que ha agafat amb molta solvència l’esquena dels centrals i s’ha dirigit sol cap a Manu, que s’ha quedat a mitges amb la seva sortida, i li ha creuat la pilota per fer el primer de la tarda, el cinquè en el que va de temporada per Sánchez. El Prat s’ha relaxat molt gràcies al gol i ha continuat combinant amb molta facilitat, buscant en llarg el seu golejador.

Els andreuencs no han aconseguit generar perill en tota la primera part. La aproximació més clara ha estat gràcies a una bona centrada des de la banda dreta de Brian Canalejo que Yagüe (23’), molt forçat, ha rematat per damunt el travesser. Els visitants, a la mitja hora, han pogut fer el segon en una acció a pilota aturada, però Ricarte (30’) no ha arribat a rematar des del segon pal, en una posició òptima. Jordi Sánchez (32’) ho intentava poc després amb un xut a la mitja volta que ha desviat amb els guants Manu Martín. Els quadribarrats no han estat capaços de pujar una marxa el partit, que ha arribat al descans sense més accions destacables.

Al segon temps els quadribarrats han sortit amb una altra cara: més decidits i intentant superar el poblat mig del camp dels pratencs; malgrat tot, sense acabar de concretar ocasions. Els visitants ho han intentat la contra, amb un xut d’Ignacio (52’) força desviat. Amb els canvis, el partit no acabava d’engegar-se, però una pilota en llarg de Dani Guerrero l’ha aprofitat Kevin Gissi (68’) per recórrer 30 metres sol i batre per baix a Toni Teixeira, en un 1 contra 1 força similar al del gol del Prat.

L’alegria, però, ha durat ben poc: 3 minuts més tard els vistants han tornat a avançar-se en el marcador després d’una molt bona jugada per l’esquerra d’Elhadji Bandeh, que havia substituït Jordi Sánchez, que ha acabat amb una centrada tocada d’esperó per un atacant pratenc i que ha aprofitat Jaime (71’), tot sol, per afusellar Manu. Aquest segon gol ha estat una gerra d’aigua freda pels andreuencs, que sense capacitat de reacció han vist com una centrada a pilota aturada de Javi Lara s’ha convertit en la sentència quan Melo (78’) ha refusat malament i ha introduït l’esfèrica a la porteria de Manu. Els homes de Manolo Márquez, ja abatuts, no han aconseguit posar setge a la porteria visitant en els minuts restants. De fet, Elhadji (83’), ha tingut les últimes del partit amb un potentíssim xut que ha marxat massa alt i amb una rematada de cap a centrada de Javi Lara que també ha marxat per damunt el travesser (92’).

Segona derrota consecutiva del Sant Andreu en lliga i primera com a local davant un AE Prat que ha estat superior als andreuencs. Els de Pedro Dólera es mantenen a la part alta de la taula mentre que els nostres es queden amb 8 punts.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Manu, Aitor Torres (Xavi Jiménez, 59’), Noguera, Melo, Borges, Jorge Muñoz, Llamas, Dani Guerrero (Hugo, 80’), Kevin Gissi, Yagüe i Brian Canalejo (Aumatell, 80’).

AE Prat (3): Toni, Albarrán, Rafa Murillo, Ricarte, Fede, Putxi, Ignacio, Jaime (Sascha, 86’), Jordi Sánchez (Elhadji, 67’), Javi Lara i Nacho (Collado, 81’).

Marcador: 0-1, 12’, Jordi Sánchez; 1-1, 68’, Kevin Gissi; 1-2, 71’, Jaime; 1-3, 78’, Melo (p.p).

Àrbitre: Mancera Antón (del. Maresme). Ha amonestat els locals Xavi Jiménez (66’), Melo (87’) i Borges (90’) i els visitants Javi Lara (22’), Putxi (51’), Nacho (62’) i Jaime (84’).

Incidències: Partit corresponent a la 7ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala enfront 1.748 espectadors. Abans del partit, l’Aitor ha fet el servei d’honor. Un cop finalitzat el matx, s’ha entregat els seus pares el xec recaptació de 4.095€.

Foto: Jorge Muñoz defensant Jaime en una acció del partit | Adrià Giménez (Flama i Ginesta)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS