Torna la llum al Narcís Sala (6-0)

La UE Sant Andreu va ser àmpliament superior al Rubí, que ni tan sols va arribar a incomodar Manu Martín, i va superar els vallesans per un contundent 6 a 0. 3 gols a cada part van certificar el triomf dels homes ahir dirigits per Mikel Azparren. El porter visitant Juanmi va evitar que la pluja de gols fos encara més escandalosa.

A l’hora de l’inici del matx, el Narcís Sala era totalment fosc. Un problema tècnic amb l’enllumenat del feu andreuenc va fer que l’inici del partit es demorés i tot l’estadi restava, expectant, a les fosques. Amb la tornada dels focus, l’espera va valer la pena ja que els andreuencs van fer un gran partit i van escombrar del camp el Rubí, inofensiu i molt tou en defensa.

Amb prou feines s’havia complert el primer minut de joc i els quadribarrats ja han avisat els homes de Julià García: una bona internada de Brian Canalejo per la dreta ha acabat amb una centrada rassa a la que no ha arribat per ben poc Xavi Pluvins (1’). Dani Guerrero ho intentava poc després (4’) amb una rematada de cap a la sortida d’un córner que se n’anava massa alta.

Amb un domini aclaparador del joc, els andreuencs han insistit sobre el Rubí, que amb prou feines podia passar de mig camp. Finalment, la recompensa no s’ha fet esperar gaire més, i una gran centrada des de la dreta de Llamas ha trobat el cap de Kevin Gissi (13’) dins l’àrea per fer el primer del vespre. És el setè gol del suís en lliga, tots ells al Narcís Sala. Els quadribarrats no han cessat en el seu assetjament i Xavi Pluvins (16’), en dos xuts consecutius, ha pogut fer el segon però s’ha topat amb bones intervencions de Juanmi.

El recital andreuenc no cessava i Canalejo (26’) ho intentava amb un xut ras des de l’esquerra de l’atac que marxava fora per poc. Xavi Jiménez ho intentava tot seguit a través d’una acció en contraatac que Juanmi enviava a córner. Precisament amb aquest servei de cantonada arribaria el segon, obra de Dani Guerrero (28’) que de cap rematava a l’escaire del segon pal de la porteria del Rubí. Precisament els vallesans s’han aproximat a la porteria de Manu en l’acció posterior, amb un xut molt tou de Bartu (29’) fàcil per Manu Martín.

Xavi Pluvins, un autèntic corcó per la defensa rival en el matx d’ahir, ho intentava en accions consecutives, amb un xut llunyà (29’) que marxava fora i amb un contraatac (32’) on buscava en llarg Jorge Muñoz, que no arribava a la passada en profunditat de l’extrem. Poc abans del descans, Noguera feia el tercer novament a la sortida d’un córner, aquest cop aprofitant el refús d’una rematada al pal i xutant a plaer. El Sant Andreu marxaria al descans amb aquest clar avantatge al marcador.

El segon acte del partit començava igual que el primer, amb el Sant Andreu avisant tan bon punt la pilota es posava en moviment. Brian Canalejo, que va ser el gran protagonista del segon temps amb un autèntic xou de tècnica individual i desplegament físic, buscava a Xavi Jiménez (46’) des de la dreta, però el capità rematava fora per ben poc. El propi ex del Jaén rebia posteriorment una gran passada en llarg de Xavi Pluvins i, gairebé sense angle, xutava perquè Juanmi (52’) refusés novament a córner.

Canalejo, al segon temps, va tenir una bona parella de ball en Xavi Pluvins, que no cessava en el seu intent de fer el seu primer gol amb la samarreta andreuenca. L’ex de la Gramanet feia una gran internada fins la línia de fons (57’) però no va trobar ningú amb la passada enrere. Arribant a l’equador de la segona part, Xavi Jiménez feia una jugada similar a aquesta anterior de Pluvins, però en aquest cas trobava a Brian Canalejo (66’), que afusellava Juanmi per fer el quart.

Poc després, la recompensa per Pluvins arribava en forma de gol (73’), a l’empentar l’esfèrica dins la xarxa després d’una brillant jugada per la banda dreta de Brian Canalejo. L’assistent del cinquè va ser, precisament, l’autor del sisè, probablement el millor gol de la tarda amb una canonada llunyana, des de fora l’àrea (79’) que es colava per l’escaire de Juanmi. Canalejo encara no semblava satisfet i ha pogut fer el hat trick en la darrera acció de perill dels andreuencs: una falta (86’) que sortia fregant el pal de la porteria del Rubí.

En definitiva, partidàs del Sant Andreu contra un rival ahir molt inferior i del qual els quadribarrats en varen saber aprofitar les febleses mostrades. L’equip sembla haver reaccionat a la destitució de Manolo Márquez com a tècnic del primer equip i surt del descens. Aquest cap de setmana, prova de foc contra un potent Sabadell B, situat ben amunt a la classificació, en el primer test de Joan Esteva a la banqueta andreuenca.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (6): Manu, Llamas, Payán, Manu Viale (Melo, 56’), Noguera, Jorge Muñoz, Xavi Pluvins, Xavi Jiménez (Hugo Fernández, 68’), Kevin Gissi, Dani Guerrero (Ferran Roca, 75’) i Brian Canalejo.

UE Rubí (0): Juanmi, Kiki (Sergi Estrada, 48’), Richi, Campos, Carrasco, Aleix (Pau Gené, 63’), Max Morell (Jimmy, 74’), Mendoza, Bartu, Romo i Grau.

Marcador: 1-0, 13’, Kevin Gissi; 2-0, 28’, Dani Guerrero; 3-0, 41’, Noguera; 4-0, 66’, Brian Canalejo; 5-0, 73’, Xavi Pluvins; 6-0, 79’, Brian Canalejo.

Àrbitre: Sergi Carrero Romero (del. Anoia). Ha amonestat els visitants Grau (39’), Carrasco (48’) i Estrada (75’).

Incidències: Partit corresponent a la 11ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala. Abans de l’inici del matx s’ha guardat un minut de silenci en memòria de tots els difunts per la proximitat del Dia de Tots els Sants.

Foto: Brian Canalejo, un dels homes més destacats de la victòria d’ahir | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS