Després d’una primera part on els andreuencs s’han avançat al marcador per mitjà de Gissi i han mantingut a ratlla els arlequinats, el Sabadell B ha acorralat el Sant Andreu a la segona i l’ha anat tirant enrere fins convertir el partit en un atac constant. Manel Martínez, després de força intents, ha igualat el matx i Ñito ha capgirat el marcador quan entràvem al 93 de partit.

Joan Esteve debutava a la banqueta del primer equip de la UE Sant Andreu i ho feia repetint l’11 que golejava el Rubí entre setmana. Els quadribarrats han necessitat uns minuts per adaptar-se al terreny de joc del Pepín Valls, considerablement més petit que el Narcís Sala, i Manel Martínez (5’) ha aprofitat l’avinentesa per avisar amb una gran canonada des de la frontal molt perillosa que ha fregat el pal esquerre de la porteria de Manu.

Els vallesans, però, han anat perdent metres i el Sant Andreu ha començat a lluitar per una possessió de la pilota que ha acabat sent molt repartida. Els visitants han estat a punt d’avançar-se al marcador quan una centrada des de la dreta de Brian Canalejo ha acabat amb Estelles (8‘) fent lluir al seu propi porter en l’intent de refusar la pilota. El refús d’aquest servei de cantonada l’ha rematat massa amunt Joan Noguera (10’).

Seguia insistint els Sant Andreu tot i no acabar de posar setge a la porteria d’Aliaga. Xavi Jiménez l’intentava sorprendre amb una vaselina llunyana (13’) que no sorprenia el porter del Sabadell B. A l’equador del primer temps ha arribat el gol andreuenc: una falta lateral centrada per Brian Canalejo situada just damunt la línia de banda esquerra ha trobat el peu de Gissi a l’àrea petita, que tot sol només ha hagut d’empènyer l’esfèrica dins la porteria arlequinada.

El Sabadell B amb prou feines ha inquietat la porteria defensada per Manu Martín durant el primer temps: Ñito ho ha intentat en diverses ocasions, sobretot amb accions per la banda, com una (26’) que ha acabat amb una perillosa centrada que Manu ha atrapat per evitar mals majors. A la mitja hora, Sandro (31’) ho provava amb una falta que picava a la tanca defensiva. Brian Canalejo (37’), que ha disputat una gran primera part, també ha buscat el segon pels andreuencs amb un xut massa creuat des de la dreta de la frontal de l’àrea.

A la segona part el canvi de xip dels arlequinats ha estat radical. A mesura que avançaven els minuts anaven superant el Sant Andreu en velocitat, combinacions i perill a l’àrea. No obstant, els homes de Joan Esteva han tingut un parell d’oportunitats tot just després de la represa: Xavi Jiménez (46’) feia que Aliaga hagués de refusar a córner un xut escorat i Kevin Gissi (48’) era a punt de fer el segon gol, però no ha pogut aprofitar una passada en profunditat que el deixava sol davant el meta local i el seu xut ha marxat fora en dubtar.

Els primers minuts de la represa semblaven també de color groc i vermell; Llamas (49’) des de la dreta centrava però ni Gissi ni Xavi Pluvins arribaven a la rematada. Poc després, era Jorge Muñoz (51’) qui engaltava una voleia a centrada de David Payán, però el seu xut sortia massa mossegat. A partir d’alsegores, el Sabadell B prendria el control del partit, amb alguna guspira comptada dels andreuencs.

El protagonista de l’ofensiva local era, sens cap mena de dubte, Manel Martinez. El pitxitxi dels vallesans ho ha intentat en incomptables ocasions, com amb un xut creuat (51’) que marxava fora massa creuat. Poc després, Adri Díaz (54’) rematava massa amunt un córner centrat per Max. Val a dir que, malgrat concedir més d’una desena de córners, el Sant Andreu ha defensat de forma molt solvent totes les accions a pilota aturada. Jorge Muñoz ho tornava a intentar amb una canonada (60’) des de fora l’àrea que marxava fora per molt poc.

El Sabadell B premia les dents i Manel Martínez ho tornava a provar amb un nou xut (62’) massa desequilibrat. Ñito, un dels altres artífexs de la remuntada, xutava massa amunt (70’) a la mitja volta i Cesc, a la següent jugada, tenia una de les més clares dels locals fins aleshores amb un xut creuat (71’) que fregava el pal llarg de la porteria de Manu. A 10 minuts pel final la recompensa arribava pel bàndol local: una bona passada interior acabava amb Manel Martínez (80’) tot sol davant Manu, que el superava amb un xut al primer pal.

Amb aquest pulmó d’aire fresc, els arlequinats s’han abalançat a l’àrea d’una Sant Andreu fatigat que restava tancat al seu camp. Max ho intentava en una contra (84’) amb un xut massa alt, però era al descompte quan Ñito (93’) amb un potent xut des de la frontal, batia Manu Martín i feia embogir el Municipal Pepín Valls. Tot i ser una galleda d’aigua freda, cal dir que els sabadellencs han buscat amb molta insistència el gol fins al final.

Així doncs, malgrat les bones sensacions donades per l’equip durant una considerable part del matx, el Sant Andreu cau derrotat en el debut de Joan Esteva a la banqueta andreuenca. L’equip es queda amb 12 punts a la classificació, ja pensant en l’importantíssim duel de la propera setmana contra el Morell.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell B (2): Aliaga, Diego (Español, 79’), Guillem (Alba, 89’), Estelles, Pol, Parera, Max, Adri Díaz, Manel Martínez, Sandro (Cesc, 56’) i Ñito.

UE Sant Andreu (1): Manu, Llamas, Payán, Manu Viale, Noguera, Jorge Muñoz, Xavi Pluvins (Ferran Roca, 74’), Xavi Jiménez (Melo, 82’), Gissi, Dani Guerrero i Brian Canalejo.

Marcador: 0-1, 22’, Gissi; 1-1, 80’, Manel Martínez; 2-1, 93’, Ñito.

Àrbitre: Gerard Castellet Julia. Ha amonestat el local Parera (81’) i els visitants Jorge Muñoz (57’) i Melo (84’).

Incidències: Partit corresponent a la 12ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Municipal Pepín Valls de Castellar del Vallès.

Foto: Dani Guerrero lluita per una pilota durant el matx | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS