Albert Yagüe us desitja Bones Festes (1-0)

Un gol d’oportunista, de 9 pur, del killer andreuenc va ser suficient per batre un Figueres que a la segona part va arribar a perdonar un contraatac de 4 contra 1. Els quadribarrats, sense jugar el seu partit més brillant, van fer un treball de pressió molt bo i van saber conservar el resultat per acabar el 2015 amb una victòria de mèrit contra un rival directe a la zona mitja de la taula.

Amb el matx d’aquesta jornada, el Sant Andreu ha demostrat ser un equip madur, un conjunt que, sabent que no està disputant el seu millor partit, pot treure profit d’accions aïllades i conservar el resultat resistint les envestides rivals. Va ser el guió, aquest, del partit que els quadribarrats van disputar contra la UE Figueres.

El primer temps, en línies generals, va ser força igualat i amb poques arribades a les àrees. En els primers compassos ho va provar Chicho (3’) amb una rematada alta a centrada de Pedro i, instants després, Jorge Muñoz amb un xut dins l’àrea que va picar en un company i Aleix va aturar sense problemes. Ritxi (6’) era el primer dels visitants que provava a Manu, que havia de refusar a córner.

El Figueres va ser un equip atrevit, vertical, que va venir a guanyar al Narcís Sala. Li va faltar, però, contundència a l’hora de finalitzar les accions. VA tenir la més clara de la primera part Adrià en un gran contraatac (28’), però va creuar massa el seu xut quan era sol davant Manu Martín. El mateix Adrià, abans del descans, rematava de cap per damunt la porteria andreuenca (29’) i xutava, posteriorment, des de la frontal perquè el meta andreuenc bloqués en dos temps (41’).

El temps de vestidors va anar bé als quadribarrats, que tot i veure com els gironins els pressionaven de valent després de la represa es van poder avançar al marcador: Xavi Jiménez va rematar de cap al travesser, Aleix va errar a l’hora de refusar i Albert Yagüe, amb la canya a punt, només va haver de rematar (54’) a porteria buida tot sol. Un gol que el davanter mereixia després d’uns mesos complicats a causa de la lesió que ha patit.

A partir d’aquí el Figueres no només no va abaixar els braços, sinó que va poder fer l’empat en diverses ocasions. La més clara, sens dubte, i que va provocar la desesperació de l’entrenador Eduardo Vílchez va ser un 4 contra 1 en contraatac (66’) on la pilota ni tan sols va trepitjar l’àrea després de l’errada dels seus jugadors. Els quadribarrats ho intentaven sense gaire encert, amb un xut de Roger Canadell (69’) que marxava fora.

Als darrers minuts la figura de Manu Martín va ser determinant. El meta va volar per aturar un bon cop de cap de Cunill (70’) a centrada de Ritxi. Va ser la darrera ocasió clara de gol pels visitants. Els quadribarrats, per la seva banda, van poder ampliar distàncies després d’una centrada de Felipe (82’) a la qual Xavi Jiménez no va arribar per ben poc quan ja era damunt la línia de gol.

Amb aquest triomf, els homes de Joan Esteva tanquen el 2015 trencant una ratxa de dues derrotes consecutives i, amb 24 punts a la classificació, esperen començar el nou any amb un triomf que doni impuls de cara a la segona volta d’aquesta lliga.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Manu, Aitor Torres, Ferran Roca, Viale, Noguera, Jorge Muñoz, Brian Canalejo (Felipe, 81’), Xavi Jiménez, Yagüe, Dani Guerrero i Roger Canadell (Xavi Pluvins, 77’).

UE Figueres (0): Aleix, Quimo (Brugué, 68’), Masó, Chicho, Cunill, Ferran (Venzal, 27’), Pedro, Eric (Sergi, 77’), Adrià, Serramitja i Ritxi.

Marcador: 1-0, 54’, Yagüe.

Àrbitre: Gonzalo Romero Freixas (del. Tarragona). Va amonestar els locals Dani Guerrero (69’) i Yagüe (89’) i els visitants Quimo (12’), Eric (40’) i Masó (88’).

Incidències: Partit corresponent a la 18ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala.

Foto: Albert Yagüe celebrant un gol, en una imatge d’arxiu | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS