Els aficionats andreuencs han pogut assistir novament a una interessant sessió futbolística que ha quedat interrompuda pel col·legiat del matx, que ha agafat el paper de protagonista indiscutible del partit. Picazo Hernández ha suspès el partit quan encara restaven 5 minuts de joc i l’electrònic marcava un empat a 1 entre Sant Andreu i Palamós, que han jugat un partit molt intens i vistós.

Els quadribarrats han buscat el desitjat triomf des de l’inici, mostrant-se incisius en atac i dominant la possessió contra un Palamós que, malgrat tot, no refusava pas el xoc entre iguals. No ha estat un primer temps amb gaires ocasions, però el ritme del partit era frenètic, marcat sobretot per les combinacions andreuenques per la dreta, amb un Brian Canalejo que, novament, s’ha mostrat pletòric.

Els palamosins ho intentaven a través de Del Moral, un autèntic malson per la defensa local que ha fet un clínic de domini de l’esfèrica i detalls de molta qualitat tècnica. De fet, el mateix extrem podria haver inaugurat el marcador, però un Noguera molt atent ho ha evitat (17’) a mesura que avançava el transcurs del matx. Canadell (33’)  i Llamas (35’) ho han intentat des de lluny abans del descans pels locals.

El descans ha anat de meravella per endreçar les idees als homes de Joan Esteva: just a la represa, una recuperació de David Payán l’ha aprofitat el capità Xavi Jiménez que, pel mig, ha trobat novament el lateral andreuenc, que l’ha posada amb molta precisió al cor de l’àrea petita perquè Kevin Gissi (46’) rematés a plaer. Amb aquest gol, el tècnic rival ha esgotat els seus canvis al minut 10 de la segona part en busca de la reacció dels seus homes.

Els quadribarrats no han sabut tancar el partit i fins i tot Segovia ha estat molt hàbil a l’hora de refusar un 1 contra 1 a Coro (60’), que havia quedat sol davant el meta andreuencs després d’una magnífica cessió de Del Moral. Tot seguit, els gironins han aconseguit forçar un penal que Medina ha transformat enganyant el porter local (62’).

A partir d’aquí el partit s’ha anat endormiscant fins que a les acaballes del matx ha esclatat la bomba. Un davanter andreuenc ha rebut una puntada dins l’àrea que ha ressonat per tot el Narcís Sala. L’àrbitre no ha assenyalat la clara pena màxima i, acte seguit, ha expulsat Joan Esteva de la banqueta. Dos minuts més tard, ha suspès el matx a instàncies del seu linier i, tot seguit, ha expulsat Joan Noguera i Felipe Sa.

Ara per ara no es té cap notícia oficial més enllà de la suspensió del matx i que el comitè arbitral decidirà si es juga el temps restant o es dóna per finalitzat el matx. Tan bon punt el club accedeixi a l’acta detallada del partit, actualitzarem la informació a través dels canals oficials del club. Preguem disculpeu les molèsties. Volem oferir una informació veraç i no recórrer a la rumorologia.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Payán, Manu Viale, Noguera, Roger Canadell, Brian Canalejo (Felipe, 77’), Xavi Jiménez, Kevin Gissi, Dani Guerrero i Yagüe (Hugo Fernández).

Palamós CF (1): Bayona, Ayala, Cano, Pastor, Moha, Barrera, Feixas (Lladó, 55’), Gerard (Coro, 48’), Iván (Agi, 48’), Medina i Del Moral.

Marcador: 1-0, 46’, Kevin Gissi; 1-1, 62’, Medina (p.).

Àrbitre: Picazo Hernández (del. Lleida). Ha amonestat els locals Xavi Jiménez (8’), Dani Guerrero (51’), Payán (61’), Llamas (65’) i Roger Canadell (82’) i els visitants Barrera (39’), Agi (67’) i Moha (69’). Ha expulsat el tècnic local Joan Esteva (83’) i, amb el partit suspès, ha mostrat vermelles directes a Noguera i Felipe.

Incidències: Partit corresponent a la 21ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala enfront 1.322 espectadors. El col·legiat del matx ha suspès el partit al minut 85 a instàncies del seu linier.

Foto: Brian Canalejo, un dels més destacats del partit | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS