Els recitals de Rafa Leva i l’àrbitre eviten la victòria del Sant Andreu (0-0)

Un inspirat porter local i un desastrós arbitratge de Guijarro Álvarez han frenat els quadribarrats en un dels millors partits dels homes de Joan Esteva aquesta temporada. El meta maresmenc ho ha aturat absolutament tot i el col·legiat ha anul·lat dos gols als andreuencs de forma errònia i, alhora, inexplicable.

Costa trobar una explicació a com en un matx tan ben plantejat, tan ben jugat i tan dominat els andreuencs no han tornat a Barcelona amb 3 punts al sarró. Avui novament la pilota no ha volgut entrar a la porteria rival i, quan ho ha fet, l’àrbitre del partit ja s’ha encarregat d’evitar que els gols pugessin al marcador.

Els quadribarrats han tornat a demostrar que, tot i jugar fora de casa, volen imposar el seu domini i el seu joc i anar a per la victòria. Durant tot el matx, els homes de Joan Esteva han sotmès un Masnou que gairebé no ha incomodat José Segovia en els 90 minuts. Roger Canadell ha avisat ben aviat després d’un contraatac conduït per Brian Canalejo, que ha fet una passada interior a la que no ha arribat Yagüe però sí Canadell (10’), que s’ha topat amb el guant de Rafa Leva.

Tot seguit, ha arribat el primer despropòsit de la matinal per part de la tripleta arbitral: Yagüe ha vist com li anul·laven un gol (12’) per fora de joc en una acció on Canalejo li centra una pilota, un defensa rival intenta un refús que li surt cap enrere i el killer, amb la canya a punt, aprofita per convertir. Jugada totalment legal que l’assistent, sense cap explicació lògica, decideix invalidar. Els andreuencs, aleshores, han patit per tenir el control de la pilota durant uns minuts a causa de la pressió més avançada dels locals, que han fet intervenir Segovia en una acció on Llobet (27’) ha xutat una falta llunyana que el meta andreuenc ha hagut de desviar a córner.

Abans del descans, però, Canalejo ha tornat a avisar Leva amb una falta massa alta (32’) i Yagüe n’ha tingut dues de claríssimes: una rematada de cap fora per poc a centrada de Brian Canalejo (43’) i un xut al pal després d’un contraatac on Canadell l’ha deixat en molt bona posició (45’). Abans del descans, la nota negativa: Jorge Muñoz ha hagut de ser substituït a causa d’una entrada que l’ha lesionat. L’àrbitre, en aquesta ocasió, no ha considerat ni tan sols assenyalar una falta.

El descans no ha frenat els andreuencs; ans al contrari, el domini s’ha intensificat. Brian Canalejo, avui amb una actuació brillant i convertint-se en un malson per la defensa rival, ha tornat a provar-ho després d’una gran acció individual (51’) que ha finalitzat amb un xut massa creuat. Yagüe, un altre que no ha deixat d’insistir, ho ha provat amb un xut des del cor de l’àrea que Rafa Leva ha desviat. El meta local ha estat inexpugnable i la prova ha estat la manera en què ha aturat un xut de falta executat per Manu Viale (62’), de forma rapidíssima i excelsa.

Els andreuencs han intensificat els seus atacs i novament Yagüe (73’) ha perdonat en una errada defensiva dels locals on, després de regatejar a Leva, ha xutat massa amunt, ja desequil·librat a l’hora de picar l’esfèrica. En la darrera acció de manifest perill favorable als andreuencs, Kevin Gissi (77’) ha vist com li anul·laven el segon gol del matí pels andreuencs: ha rematat a la xarxa un córner centrat per Canalejo i l’àrbitre, a instàncies del linier, l’ha anul·lat per una suposada falta de Yagüe, que a més ha vist la groga.

En definitiva, els quadribarrats han vist com en els dos darrers partits la sort no els ha estat favorable: jugar com a visitants, dominar i tenir les ocasions més clares no és garantia de triomf, i avui, a més, s’han trobat amb un protagonista tan inesperat com desafortunat en l’àrbitre. La tornada al Narcís Sala esperem que els torni al camí de la victòria.

FITXA TÈCNICA

CD Masnou (0): Rafa Leva, Márquez, Nico, Sámper (Òscar, 69’), Juanma, Edu, Guti, Mendo (Alabau, 46’), Llobet, Adrià Borreda (Abdoulaye, 46’) i Matamala.

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Viale (Melo, 81’), Noguera, Payán, Jorge (Pluvins, 44’), Dani Guerrero, Canadell (Hugo, 76’), Brian, Yagüe i Gissi.

Àrbitre: Sergio Guijarro Álvarez (del. Tarragona). Ha amonestat els locals Juanma (31’), Guti (68’) i Matamala (86’) i els visitants Gissi (36’) i Yagüe (77’).

Incidències: Partit corresponent a la 19ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Municipal de Masnou.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS