La falta de Manu Viale, segona part (2-0)

Un Sant Andreu molt superior al Santfeliuenc no ha patit per endur-se els 3 punts i apuntar-se la primera victòria de 2016. Els jugadors, avui novament dirigits per Matias Borsot, no han vist perillar la seva porteria en pràcticament cap moment i finalment el gol, esquiu en els darrers partits, ha donat alè a un equip que mereixia una victòria després dels esforços dels darrers compromisos.

A la foto es veu la mar de bé, oi? Doncs sí, allà l’ha clavada Manu Viale. Un obús. Un míssil col·locat amb tota la intenció que, tot i que el porter dels blanc-i-blaus l’ha arribat a tocar, ha significat el primer gol dels quadribarrats al matx. De la mateixa manera que ho va fer a Cerdanyola del Vallès, Manu Viale ha obert la llauna amb una falta impecable que ha posat el matx molt de cara pels quadribarrats.

Malgrat no jugar amb l’habitual brillantor dels darrers partits, els andreuencs han dominat moltes fases del matx. La primera part ha estat marcada per un control molt tímid del partit, només alterat per una rematada a la sortida d’un córner d’Albert Yagüe al travesser (27’), que ha botat damunt la línia de gol (de fet, es podria parlar fins i tot de gol fantasma) però que el col·legiat ha acabat aturant per posterior fora de joc. Els andreuencs marxaven al descans amb un empat a zero malgrat un parell d’aproximacions a les acaballes de la primera part.

L’únic xut entre els 3 pals del Santfeliuenc en tot el matx (47’) ha arribat poc després de la represa: estat obra del seu pitxitxi, David Toro, avui molt intermitent i que Segovia ha refusat sense complicacions. Posteriorment, Manu Viale ha apuntat amb el seu canó la porteria visitant i ha clavat la falta per l’escaire del primer pal. Els homes entrenats per Andrés González han fet una passa endavant i han generat certs dubtes als andreuencs, que han vist com en uns minuts han estat tancats al seu camp sotmesos per un rival que, malgrat tot, no ha sabut resoldre als metres finals.

El matx s’ha anat endormiscant mica a mica. Borsot ha donat entrada a la darrera incorporació quadribarrada, Rubén Carreras. L’ex de l’Hospi, malgrat no entrar molt en joc, ha deixat bones sensacions per la banda esquerra de l’atac, potser la menys recurrent del Sant Andreu a l’hora d’atacar. Malgrat tot, l’extrem ha acabat sent el botxí del Santfeliuenc, que ja a la desesperada s’ha llençat a l’atac i ha deixat espais a les esquenes de la seva defensa; una circumstància que no ha desaprofitat Carreras per buscar la línia de fons i trobar Yagüe al segon pal (90’) que, totalment a plaer, ha empès l’esfèrica per tancar el partit definitivament.

Amb aquest triomf el Sant Andreu escala una posició a la classificació i es col·loca 12è amb 29 punts, a 9 del playoff d’ascens i del descens encara amb la resolució de Palamós pendent. La propera setmana, enfront l’EC Granollers, Joan Esteva ja podrà seure a la banqueta i Felipe i Joan Noguera podran tornar a la convocatòria.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Payán, Manu Viale, Melo, Roger Canadell (Pluvins, 78’), Brian Canalejo, Xavi Jiménez (Roca, 84’), Yagüe, Dani Guerrero i Hugo Fernández (Carreras, 63’).

Santfeliuenc FC (0): Oliver, Víctor, Ortiz, Joserra, Faura, Imanol (Guille, 72’), Maldo (Eric Pacheco, 64’), Tena, David Toro, Bolaños i Adri Ruiz (Édgar, 64’).

Marcador: 1-0, 49’, Manu Viale; 2-0, 90’, Albert Yagüe.

Àrbitre: Óliver Castaño Coso (del. Tarragona). Ha amonestat els locals Payán (3’), Xavi Jiménez (56’) i Dani Guerrero (57’) i els visitants Ortiz (5’), Víctor (50’) i Tena (69’).

Incidències: Partit corresponent a la 23ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Narcís Sala enfront 1.300 espectadors. Abans de l’inici del matx s’ha guardat 1 minut de silenci en memòria de l’ex directiu del club Joan Roqueta Edo.

Foto: El gol de Manu Viale ha aplanat molt el camí als andreuencs | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS