Per Reis demanaran gol (0-0)

Als quadribarrats els ha mancat l’instint assassí als darrers metres i no han pogut superar el Gavà en el primer matx del 2016. Els homes de Joan Esteva han sotmès el Gavà durant gran part del partit però ni Brian Canalejo ni Xavi Jiménez, els més insistents, han pogut superar l’ex andreuenc Èric Alcaraz.

Tot i jugar sobre gespa natural i contra un equip que només ha cedit una derrota com a local, el Sant Andreu ha dominat gran part del matx al camp del Gavà, això sí, afectat sobretot a la medul·lar a causa de les nombroses baixes que acumulava l’equip dirigit per Juanma Pons. Els primers minuts del xoc han estat marcats per la igualtat en les forces i la nul·litat en ocasions, tot i que eren els blaugrana qui es trobaven més còmodes.

Xavi Jiménez ha tingut la primera ocasió del partit en un xut de primeres (20’) després d’una passada enrere de Roger Canadell, però la seva rematada ha marxat alta per ben poc. Després de l’equador del primer temps els quadribarrats han disputat uns molt bons minuts, ofegant els de casa amb una pressió molt avançada i combinant al mig del camp amb bones associacions entre Canalejo, Xavi Jiménez i Canadell, que rebien l’ajuda de Yagüe caient en banda constantment.

El capità andreuenc seguia insistint. A la mitja hora un nou xut, aquest cop des de la frontal, marxava amunt (30’) de la porteria rival; poc després, ell mateix no aconseguia culminar amb precisió un contraatac (33’) i el seu remat forçat sortia, novament, alt. Posteriorment, Canalejo s’unia a la festa amb dues ocasions seguides molt clares: un xut desviat amb tot a favor davant Èric Alcaraz després de l’errada en el refús de Joel (37’) i, en una acció col·locada d forma molt similar, finalitzava amb una rematada massa oberta, aquest cop massa escorada i de més dificultat (41’).

Aquest reguitzell d’ofensives andreuenques ha semblat despertar el Gavà, que ha provat l’avui debutant Jose Segovia amb una falta enverinada servida per Cano (43’) que el meta ha hagut de refusar a córner. Posteriorment ho intentava Roger, però l’ex d’Espanyol i Villarreal no ha trobat els tres pals visitants.

La segona part semblava començar amb una tònica similar a com s’havia desenvolupat el primer acte del partit. Roger Canadell ha fet lluir Alcaraz amb una canonada des de la frontal (46’) que el porter local desviava a córner. El partit, però, s’ha anat endormiscant pels interessos andreuencs, que han vist com Roger ha perdonat en una acció molt franca on, sol davant Segovia, ha xutat molt desviat amb tot a favor (54’).

A mesura que el cansament anava afectant els futbolistes, arribaven les imprecisions per part dels dos bàndols. De fet, Nico Kata podria haver vist la segona groga després d’una clara estrebada a la samarreta de Roger Canadell, que marxava en contraatac. Joan Noguera, a més, ha protagonitzat l’acció desafortunada del matx, amb una acrobàtica rematada que ha acabat amb la substitució del defensa dels locals, amb un aparatós cop a la cara.

En els darrers minuts del matx el partit podria haver caigut a qualsevol dels dos bàndols. Canalejo ha tingut una nova ocasió molt clara, però el seu intent de vaselina ha estat perfectament interceptat pel meta local (83’). Poc després, el mateix meta evitava el gol en una rematada a la sortida d’un córner per part de Manu Viale (85’). Posteriorment, Felipe Vega amb una canonada massa elevada (88’) i Fortià amb un xut escorat molt desviat (89’) ho han intentat pels visitants.

L’empat, doncs, deixa el Sant Andreu en 11ª posició a la classificació amb 25 punts. Els de Joan Esteva es troben a 5 punts del 4t i 6 per damunt del 18è, fet que demostra la igualtat en la categoria en aquesta primera volta de campionat. La segona part de la pel·lícula començarà amb una visita al Masnou que, desitgem, acabi amb més fortuna que avui.

FITXA TÈCNICA

CF Gavà (0): Èric Alcaraz, Joel, Jaime (Fortia, 75’), Dani Iglesias (Cifu, 70’), Cazorla, Nico Kata, Chirri (Masuet, 57’), Cano, Felipe Vega, Raillo i Roger.

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Roca, Viale, Noguera, Jorge Muñoz, Brian Canalejo (Felipe, 89’), Xavi Jiménez, Yagüe (Kevin Gissi, 84’), Dani Guerrero (Xavi Pluvins, 80’) i Roger Canadell.

Àrbitre: Molina Fernández (del. Vallès Occidental). Ha amonestat els locals Chirri (21’), Cazorla (34’), Dani Iglesias (64’) i Nico Kata (66’) i els visitants Roca (23’), Noguera (69’), Yagüe (75’) i Xavi Jiménez (91’).

Incidències: Partit corresponent a la 19ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat a La Bòbila de Gavà.

Foto: Brian Canalejo es lamenta en una ocasió errada al primer temps | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS