Qui marca, guanya (2-1)

En un derbi intens però sense moltes ocasions de gol, el Júpiter ha superat el Sant Andreu gràcies a una efectivitat clau a les dues àrees. Tot i empatar el gol inicial de Pau Darbra, els quadribarrats han vist com a les acaballes del partit els de Sant Martí de Provençals han acabat decantant la balança amb una acció molt similar a la del gol d’Albert Yagüe.

L’equip que fa més gols guanya el partit. És una llei universal i un tòpic com una catedral, però totalment descriptiu a l’hora de relatar un derbi, en el fons, descafeïnat si es pren com a referència el xoc de l’anada al Narcís Sala. El Júpiter, tot i així, ha dominat més fases del partit o, si més no, ha incomodat molt els andreuencs, que no han estat gens còmodes i han estat incapaços de practicar el seu joc habitual.

El Júpiter ha fet un plantejament molt centrat en no deixar combinar amb facilitat el mig del camp andreuenc i impedir accions individuals de Brian Canalejo o Albert Yagüe per les bandes. Els primers compassos de partit han estat molt incerts fins que ha arribat una acció on els grisgrana sempre són perillosos: un contraatac. Un córner favorable als andreuencs ha generat una sortida en velocitat de Josu i Pau Darbra que, aquest darrer, ha finalitzat amb una precisa vaselina (11’) per superar un Segovia avançat respecte la seva porteria.

Arrel del matiner gol local, els andreuencs no han aconseguit reaccionar malgrat que Canalejo ha pogut empatar pocs instants després (15’) en un bon contraatac generat entre Xavi Jiménez i un intermitent Kevin Gissi. El Júpiter podria haver sentenciat abans del descans, però Quim Solano no ha rematat bé (38’) una bona passada interior de Pau Darbra, molt incisiu durant tot el partit. Abans del descans, Canadell ha pecat de falta de precisió en un xut molt favorable ds de dins l’àrea que Jesús Unzué (42’) ha aturat fàcilment.

Els vestidors no han fet efecte per un Sant Andreu que ha trigat estona a entrar al matx novament; ja més tranquil i amb un Júpiter amb les línies més endarrerides, ha gaudit d’una estona de domini del matx, que ha coincidit amb una molt bona acció col·lectiva que Brian Canalejo ha acabat centrant perquè Albert Yagüe només hagués d’empentar l’esfèrica (61’) des de la mateixa línia de gol.

L’empat quadribarrat ha deixat el xoc en un punt mort on cap dels dos equips es veia decidit fins als minuts finals. El devenir del partit podria haver canviat molt si el col·legiat del matx hagués xiulat un claríssim penal a Kevin Gissi (76’), però novament els quadribarrats han vist com s’ha passat per alt una acció meridianament punible. Els locals han sabut gestionar millor els darrers compassos del matx i Vives, aprofitant una passada des de la línia de fons de Marc, ha fet el gol de la victòria (84’) en una acció força calcada al gol d’Albert Yagüe.

Els andreuencs han buscat l’empat sense gaire precisió en els darrers minuts, tot i que en la darrera acció de perill del matx, un xut aparentment sense força des de la frontal de Brian Canalejo s’ha estavellat a la fusta. Ha estat el punt i final a un matx on el Júpiter ha aprofitat els seus punts forts per alçar-se amb el triomf, que deixa els andreuencs amb 26 punts i fent una passa enrere respecte la zona alta de la classificació.

FITXA TÈCNICA

CE Júpiter (2): Jesús Unzué, Adrià, Marc, Mika (Anas, 78’), Reina, Ahufi, Mechi (Ignasi, 86), Vives, Quim Solano (Àlex Prat, 70’), Pau Darbra i Josu Rodríguez.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Payán, Manu Viale, Melo, Canadell (Hugo Fernández, 85’), Brian Canalejo, Xavi Jiménez (Roca, 85’), Kevin Gissi, Dani Guerrero i Yagüe (Xavi Pluvins, 75’).

Marcador: 1-0, 11’, Pau Darbra; 1-1, 61’, Yagüe; 2-1, 84’, Vives.

Àrbitre: Àlex Gómez Meneses (del. Barcelona). Ha amonestat els locals Vives (41’), Quim Solano (52’), Mechi (60’) i Mika (71’) i els visitants Manu Viale (31’) i Kevin Gissi (33’).

Incidències: Partit corresponent a la 22ª jornada de campionat del grup V de Tercera Divisió disputat al Municipal de la Verneda.

Foto: Els andreuencs es lamenten del primer gol del CE Júpiter | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS