Rubén Carreras arriba a la UE Sant Andreu

Rubén Carreras Carreras (Maó, 12 de maig de 1987) arriba a la UE Sant Andreu per reforçar la ofensiva quadribarrada. L’extrem esquerre arriba procedent del CE L’Hospitalet, on ha jugat la darrera temporada i mitja.

Anteriorment, Carreras, als seus 28 anys, ha acumulat una gran experiència a la Segona Divisió B on, fins a aquesta temporada, hi havia disputat 184 partits al Mallorca B (2009/10), Sporting Mahonés (2010/11), Olímpic de Xàtiva (2011/12) i Constància (2012/14).

Des de la UE Sant Andreu volem desitjar molta sort a Rubén Carreras en la seva nova etapa que enceta al club i esperem que tingui molts èxits amb la quadribarrada. Benvingut, Rubén!

Foto: El nou fitxatge andreuenc amb el president Manuel Camino i amb el secretari tècnic, Ramón María Calderé.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS