Assignatura aprovada amb nota (1-3)

El Sant Andreu ha sumat els tres punts al Municipal de Granollers en un partit en què s’ha avançat per dues vegades gràcies a Kevin Gissi i que Llamas ha sentenciat a un quart d’hora pel final. Els futbolistes de Joan Esteva han aconseguit transformar les bones sensacions que transmetia l’equip en gols i en una victòria convincent davant un Granollers batallador.

Costava que els quadribarrats fossin eficaços davant la porteria contraria. A Gavà i a Masnou probablement el Sant Andreu va merèixer alguna cosa més que l’empat, i fa dues setmanes a la Verneda va caure derrotat en els minuts finals. Avui, però, els andreuencs han sumat els tres punts en un encontre que han dominat més que el rival, especialment a la segona part.

Ben aviat s’han avançat els de Joan Esteva. L’àrbitre ha decretat penal de Valls sobre Brian i Gissi ha anotat el primer gol de la tarda amb un xut fort a l’esquerra del porter local. Feia dos anys que no s’assenyalava una pena màxima favorable al conjunt quadribarrat i el pitxitxi argentino-suís no ha perdonat des dels onze metres.

L’alegria però ha durat ben poc. A la següent jugada, errada defensiva, recuperació del Granollers i gol de ‘Rugi’ amb un bon xut des de lluny que ha tocat el pal abans d’entrar a la porteria de Segovia. Els vallesans s’han animat amb el gol de l’empat i han inquietat una defensa quadribarrada que es mantenia sòlida i sense concedir oportunitats clares als locals.

A la segona meitat, Rubén Carreras ha estat a punt de marcar després d’una jugada personal que ha acabat amb la pilota estavellada al pal. No obstant això, l’avís del Sant Andreu s’ha convertit en gol quan Gissi ha rebut una passada llarga a la frontal. El davanter s’ha cuinat la jugada ell sol amb un bon control, una mitja volta i un xut ajustat al pal esquerra de la porteria del Granollers. Una bèstia negra pels vallesans, a qui ja va marcar dos gols en el partit de la primera volta.

Semblava que el Sant Andreu controlava l’enfrontament amb comoditat, però dues jugades consecutives dels vallesans han posat l’ai al cor a l’afició quadribarrada. Aleshores ha aparegut Segovia, que amb dues grans intervencions ha mantingut la renda mínima a favor dels andreuencs. Primer ha posat una mà a un xut de ‘Rugi’ a boca de canó, i a la jugada següent ha tret una altra mà per tapar un potent xut de Bauli.

Un cop passat l’ensurt, els de Joan Esteva han sentenciat l’encontre a un quart d’hora pel final. Xavi Jiménez ha centrar un córner i Llamas l’ha rematat còmodament a la frontal de l’àrea petita. Amb l’1 a 3, el Granollers ja no ha reaccionat i el Sant Andreu ha deixat córrer el cronòmetre per sumar una segona victòria consecutiva que omple l’equip de confiança i moral.

 

FITXA TÈCNICA

EC Granollers (1): Ortega, Aitor, Ramon Suárez, Valls (Mora, 68’), Eloi Zamorano, Héctor, ‘Rugi’, Gil (Ferran, 78’), Pedro, ‘Didi’ (Riki, 62’) i Bauli

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Viale, Noguera, Payán, Pluvins, Canadell (Melo, 78’), Xavi Jiménez (Hugo, 85’), Brian (Felipe, 68’), Rubén Carreras i Gissi

Gols: 0-1 Gissi (11’),, 1-1 ‘Rugi’ (13’), 1-2 Gissi (51’), 1-3 Llamas (78’).

Àrbitre: Sr. Castellet Julià (del. Garraf-Penedés), ha amonestat Valls (11’), Aitor (32’) i Gil (72’) pels locals i Payán (23’), Viale (67′) i Gissi (77’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 24a jornada del Grup V de la Tercera Divisió, disputat a l’estadi Municipal de Granollers.

 

Fotografia: Judit Andreu

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS