Derbi trepidant i punt d’honor (1-1)

El Sant Andreu ha rescatat un punt a última hora gràcies a un gol de Kevin Gissi de penal. Un Europa ben plantat, la diana de Poves i els problemes físics dels andreuencs havien posat el derbi coll amunt, però la fe dels quadribarrats i l’empenta d’una afició incansable han permès sumar un punt d’honor.

L’Europa ha entrat millor al matx i amb les idees més clares. Una alta pressió escapulada ha posat en seriorses dificultats la sortida del Sant Andreu des del darrere. Els quadribarrats han patit per treure la pilota i per connectar amb els jugadors més avançats, fet que ha implicat la generació de poques oportunitats per posar a prova Gianni.

Qui sí ha aparegut ha estat Segovia. El porter andreuenc ha tret amb el cos un xut de Poves a boca de canó en els primers minuts i a la segona meitat ha mantingut l’equip amb vida aturant un tir de Montoro amb les cames i posant una mà formidable en un u contra u amb Ramon Rovira.

Tot i la bona actuació de Segovia, l’Europa ha trobat el gol a pilota aturada. Centrada de Nils des de la cantonada, David López la baixa i Poves perfora la porteria del Narcís Sala. El gol ha estat una gerra d’aigua freda pel Sant Andreu, que no es trobava còmode sobre la gespa. Les lesions de Xavi Jiménez i Llamas afegien més problemes a Joan Esteva.

A la segona part l’ambient s’ha caldejat i les picabaralles han estat constants. A cada racó del camp es lliurava un petit duel, mentre que l’Europa protegia a Gianni i reculava uns metres. Esteva ha donat entrada a Yagüe i ha passat a jugar amb una defensa de tres centrals, una jugada arriscada que gairebé costa el partit però que ha igualat les forces.

Ja en el tram final, sobre la botzina, Alberto ha comès un penal innocent i molt protestat pels visitants en agafar Gissi, que ha caigut dins l’àrea. El pitxitxi andreuenc no ha perdonat i amb molta tranquil·litat ha xutat fort a l’esquerra de la porteria escapulada per empatar el derbi. Un punt d’honor, però que allunya una mica la quarta plaça: el Sant Andreu acaba la jornada 27 com a desè classificat amb 38 punts, a nou del play off.

 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas (Melo, 44′), Viale, Noguera, Roca (Yagüe, 62′), Canadell, Pluvins, Brian, Xavi Jiménez (Hugo, 26′), Rubén Carreras i Gissi.

CE Europa (1): Gianni, Dot, Alberto, Cano, David López, Padilla, Fran Bea (Àlex Fernández, 79′), Rovira (Rubi, 88′), Guzmán, Nils i Poves (Montoro, 68′).

Gols: 0-1 Poves (26’), 1-1 Gissi (p. 89’).

Àrbitre: Sr. Rodríguez Enrique (del. Barcelona). Ha amonestat Roca (46′), Brian (60′) i Melo (84′) pels locals i Fran Bea (18′), Nils (27′), David López (61′), Rovira (61′), Cano (63′), Montoro (85′) i Alberto (89′) pels visitants. Ha mostrat la vermella directa a Llamas (71′) per protestar des de la banqueta.

Incidències: partit corresponent a la 27ª Jornada de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala (2.003 espectadors). S’ha guardat un minut de silenci pel senyor David Aldea, soci número 20 de la UE Sant Andreu. Així mateix, s’ha homenatjat Fernando Serena abans de l’inici de l’encontre.

Fotografia: Judit Andreu

Àudio complet de la roda de premsa de Joan Esteva

Resum del partit de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS