El Sant Andreu resisteix al Prat (0-0)

El Sant Andreu ha completat un partit molt seriós al Sagnier i ha sumat un punt valuós al camp del líder. Els homes de Joan Esteva han resistit davant del Prat, que només havia cedit tres empats a casa, i continuen acumulant jornades sense perdre. El travesser ha evitat que Viale transformés una falta directa a la primera part.

Només el Sabadell B, el Figueres i el Morell havien evitat la derrota al Sagnier. El Sant Andreu visitava el que probablement és el camp més complicat del campionat i ha arrencat un punt de les mans d’un Prat que gairebé no ha inquietat Segovia. La gran feina defensiva i la bona col·locació dels andreuencs ha curtcircuitat la circulació de pilota dels locals, que tampoc han patit al darrere.

En línies generals ha estat un encontre molt disputat i amb poques oportunitats. El Sant Andreu ha cedit terreny a un Prat impotent davant l’ofici dels quadribarrats. Tot i això, els potablava han gaudit d’alguna ocasió com una rematada alta de Jordi (5′), un xut desviat de Putxi (6′) i una canonada de Sascha (24′) que no ha trobat porteria.

La millor ocasió pels andreuencs ha estat de Manu Viale. El central ha estavellat un potent xut de falta al travesser (30′) que podria haver canviat la dinàmica de l’enfrontament. Aquesta ha estat pràcticament la única oportunitat del Sant Andreu, que ha tingut dificultats per connectar amb els seus jugadors defensius a causa de la solvència defensiva del Prat.

A la segona meitat, ambdós equips s’han intercanviat possessions. Ricarte ha rematat fora un servei de falta lateral (57′) i Lario tampoc ha encertat a la sortida d’un córner (63′). Els quadribarrats han resistit la pilota aturada potablava, una de les grans armes del Prat. Els canvis s’han succeït i el cronòmetre corria sense que cap dels dos equips acabés de donar una passa endavant.

Un dels jugadors locals que ha entrat de refresc, Elhadji, ha gaudit de la darrera oportunitat. S’ha internat a l’àrea i ha xutat fort i alt pel primer pal, però Segovia ha respost amb seguretat en la única ocasió de mèrit en què ha hagut d’intervenir per evitar el gol dels locals.

Així doncs, el Sant Andreu ha sumat un punt en un desplaçament molt complicat i encadena quatre jornades sense perdre. La solvència defensiva i l’ordre han estat claus pels quadribarrats, que queden situats en la novena posició amb 36 punts, a vuit de la promoció. Comença ara una setmana important, en què es disputaran els cinc minuts pendents contra el Palamós i el derbi contra l’Europa el pròxim diumenge al Narcís Sala.

 

FITXA TÈCNICA

AE Prat (0): Toni, Albarran, Lario, Ricarte, Fede, Putxi, Ion (Jaime, 72′), Jordi, Javi Lara, Nacho (Collado, 66′) i Sascha (Elhadji, 70′).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Viale, Noguera, Payán, Guerrero, Canadell (Pluvins, 78′), Brian (Yagüe, 86′), Xavi Jiménez, Felipe (Hugo, 68′) i Gissi.

Gols: –

Àrbitre: Sr. López Carballo (del. Maresme). Ha amonestat Ricarte (30’), Javi Lara (58’) i Albarran (63’) pels locals i Payán (36’), Dani Guerrero (44’), Viale (59’) i Canadell (75′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 26ª Jornada de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal Sagnier.

 

Fotografia: Jorge, en una acció del partit de la primera volta. | Adrià Giménez

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS