Remuntada a base de confiança (3-1)

El Sant Andreu ha sumat la tercera victòria consecutiva amb una remuntada que és el mirall de la confiança que l’equip té en les seves possibilitats. Boniquet ha avançat el Terrassa als nou minuts, però Xavi Jiménez ha empatat abans del descans. Al segon temps, Noguera i Gissi de penal han confirmat la victòria quadribarrada.

L’encontre entre el Sant Andreu i el Terrassa ha reflectit les dinàmiques i l’estat d’ambdós equips. Tot i el cop inicial amb el gol egarenc, els de Joan Esteva han remat fins que han trobat l’empat i han sentenciat a la segona part. Boniquet ha donat avantatge al Terrassa amb un xut llunyà que ha sorprès Segovia, però el porter andreuenc ha reaccionat bé estirant-se en un tir posterior del mateix Boniquet, molt actiu al primer temps.

Amb el marcador a favor, el Terrassa estava còmode jugant a camp propi i sortint al contracop amb perill. Ha costat que el Sant Andreu entrés al partit fins que ha aparegut Xavi Jiménez. El capità ha aconseguit empatar amb un poderós xut des de fora l’àrea que ha entrat ajustat al pal dret de Manu, que avui defensava la porteria visitant.

El gol quadribarrat ha fet embogir el partit abans del descans. Segovia ha tret un xut creuat de Boniquet, Brian ha disparat massa alt i Sergi Estrada també ha definit malament una jugada a la frontal de l’àrea. Amb l’empat a u s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, el Sant Andreu ha sortit amb les idees més clares i ha posat el Terrassa contra les cordes. Brian ha estat a punt de marcar en un contracop i després Noguera ha anotat el 2 a 1 amb una bona jugada personal. El central andreuenc ha rebut una pilota morta dins l’àrea, s’ha regirat i ha executat un xut potent que ha perforat la porteria visitant.

Pocs minuts després, l’equip de Joan Esteva ha sentenciat el matx. Javi González ha fet un penal clar sobre Rubén Carreras i Gissi s’ha encarregat de transformar-lo, tot i que Manu ha tocat la pilota. Amb dos gols de marge, el Sant Andreu ha gestionat el marcador amb intel·ligència i no ha cedit cap ocasió al Terrassa. Noguera gairebé marca el seu segon gol en una rematada i en una altra oportunitat la defensa egarenca treia una passada de la mort de Felipe a Gissi.

Amb aquesta victòria, els andreuencs es col·loquen novens a la classificació amb 35 punts. Els de Joan Esteva estan a sis punts del Gavà, equip que marca el play off, amb els punts pendents de l’encontre davant del Palamós. La setmana vinent el Sant Andreu visitarà el Prat, líder intractable, en el millor moment de tota la temporada.

 

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Segovia, Llamas, Viale, Noguera, Payán, Pluvins, Canadell, Brian, Xavi Jiménez (Guerrero, 77’), Rubén Carreras (Felipe, 73’) i Gissi (Yagüe, 83’).

Terrassa FC (1): Manu, Chele, Javi González, Borges, Samper, Adri (Burgos, 57’), Güell, Joan Grasa, Boniquet (Cabaleiro, 82’), Maldonado (Óscar, 57’) i Estrada.

Gols: 0-1 Boniquet (9’), 1-1 Xavi Jiménez (31’), 2-1 Noguera (54’), 3-1 Gissi (p., 65).

Àrbitre: Sr. Carrero Romera (del. Anoia). Ha amonestat Maldonado (7’), Adri (31’), Javi González (65’) i Joan Grasa (80’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 25ª Jornada de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de Muriel Casals, activista de la societat civil catalana i diputada al Parlament de Catalunya.

 

Fotografia: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS