El Sant Andreu torna a somriure (3-0)

El conjunt andreunc s’ha retrobat amb la victòria amb una golejada al Narcís Sala davant del Manlleu. David Payán ha obert el marcador de falta directa al primer temps, Felipe Sa ha sentenciat a la segona part i Kevin Gissi ha posat la cirereta al pastís en el temps afegit amb una rematada acrobàtica.

El Sant Andreu torna a sumar els tres punts havent completat un partit pràctic contra el Manlleu. Ben aviat s’han posat les coses de cara amb un gol de David Payán, el primer amb la quadribarrada, de falta directa ajustada al pal del porter visitant (9′). Yagüe havia avisat pocs minuts abans amb una rematada forçada i Maik havia topat amb el pal en un xut des de fora l’àrea.

El gol dels andreuencs ha descol·locat els visitants, tot i que han intentat generar perill sobre la porteria de Segovia. Pol Coll i novament Martí Soler no han encertat en dues rematades, mentre que a l’àrea manlleuenca Yagüe i Felipe tampoc trobaven la porteria d’Aroca. El brasiler, molt actiu durant tot l’encontre, ha estat a punt d’anotar el segon abans del descans després d’una bona jugada entre Canadell i Payán per la banda esquerra.

I del possible 2 a 0 s’ha passat al possible empat, però aleshores ha aparegut Segovia. L’ex porter del Manlleu ha tret una gran mà en un u contra u amb Pol Coll per salvaguardar el lleu avantatge amb què el Sant Andreu marxava al descans. L’eix format per Marimón i sobretot Canal no han concedit cap acció de perill als puntes andreuencs.

A la represa, Canadell i Felipe han provat sort des de mitja distància i sense encert. Tot i haver errat en la definició, l’extrem brasiler no ha baixar els braços i ha protagonitzat una meravellosa cavalcada per la banda dreta, ha remuntat la línia de fons després de driblar Piache i ha sentenciat el matx amb un xut sec arran de pal (63′).

Amb el 2 a 0 el Manlleu no ha estat capaç de generar cap sensació de perill sobre la porteria del Sant Andreu, ben defensada tot i l’entrada del voluntariós Manel Sala. Els de Joan Esteva han gestionat els minuts amb intel·ligència i no s’han deixat sorprendre. En temps afegit, Gissi ha aprofitat un refús d’Aroca a xut de Pluvins per anotar el seu catorzè gol aquesta temporada amb una rematada acrobàtica.

La contundència del marcador permet que el Sant Andreu guanyi l’average contra el Manlleu, a més d’escalar fins la setena posició de la taula a causa de la derrota del Júpiter al Masnou. Tot i que els rivals de la zona de play off també han guanyat aquesta jornada, els quadribarrats no es rendeixen i continuaran lluitant fins que la matemàtica digui el contrari.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (3): Segovia, Jordi Méndez, Viale, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Canadell, Hugo (Rubén Carreras, 59′), Felipe (Roca, 83′), Yagüe (Pluvins, 71′) i Gissi.

AEC Manlleu (0): Aroca, Ot, Marimón, Canal, Àlex Piache, Seuma, Maik, Martí Soler (Josu, 45′), Kako, Pol Coll (Manel Sala, 57′) i Arnal.

Gols: 1-0 Payán (9′), 2-0 Felipe (67′), 3-0 Gissi (89+3′).

Àrbitre: Sr. Raúl Calle Martínez (del. Baix Llobregat). Ha amonestat Melo (22′) pels locals i Àlex Piache (8′) i Canal (56′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 29ª Jornada de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Judit Andreu

 

Àudio complet de la roda de premsa de Joan Esteva

Vídeo resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS