Fusió de ploms al Narcís Sala (2-4)

El Sant Andreu ha caigut derrotat al Narcís Sala davant del Sabadell B. Tot i avançar-se amb un gol de Yagüe, una incomprensible desconnexió mental a la segona meitat ha condemnat els quadribarrats. Cesc i un hat-trick de Civil han capgirat la truita i han neutralitzat la diana de l’empat momentani de Gissi.

Una averia elèctrica va impedir ahir que el Juvenil A acabés el seu partit contra la Damm. Aquest matí, els problemes continuaven i a més s’han traslladat al terreny de joc. El Sant Andreu ha jugat una primera part concentrat i ha marxat al descans per davant en el marcador, però en el segon temps s’han fos els ploms de l’equip de Joan Esteva.

La intensitat i la intenció dels quadribarrats d’aproximar-se a la porteria visitant han incomodat el Sabadell B durant la primera meitat. Tot i que el filial arlequinat ha pogut reequilibrar les forces amb el pas dels minuts, una errada defensiva ha servit una oportunitat d’or a Albert Yagüe: el davanter ha rebut una passada enrere d’un defensor i ha driblat Aliaga abans d’anotar el primer gol del matí (40′). Felipe, amb un bon xut de rosca, ha estat a punt de marcar el 2 a 0 abans del descans.

A la represa, el Sant Andreu s’ha enfonsat. Cesc ha resolt una jugada dins l’àrea i ha aconseguit l’empat pels visitants (50′). El conjunt vallesà ha agafat les regnes del partit i ha obligat Segovia a treure els seus millors reflexes per evitar el gol amb dues grans intervencions. Ara bé, el porter andreuenc no ha pogut fer absolutament res per evitar que Civil l’afusellés en rebre una centrada de Guillem a l’interior de l’àrea (72′).

Tot i veure’s per darrere en l’electrònic, els de Joan Esteva han tret l’orgull i han empatat només tres minuts després. Gissi ha rematat una centrada de Payán i ha posat dempeus un Narcís Sala que creia en la remuntada. Malgrat l’esforç del Sant Andreu, a la jugada següent novament Civil ha rematat un córner per posar el 2 a 3. Una gerra d’aigua freda pels quadribarrats.

A les acaballes, amb els locals abocats a l’atac, Civil ha completat el seu hat-trick amb un bon regat sobre Jordi Méndez i un xut que s’ha escolat per sota les cames de Segovia. Tot i que els resultats de la jornada afavorien el Sant Andreu, la derrota resta opcions de promoció i manté els andreuencs en la setena plaça amb 44 punts. A set del quart, igual que abans de començar l’encontre, però amb una jornada menys en joc.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Méndez, Viale, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Canadell (Pluvins, 82’), Felipe, Rubén Carreras (Hugo, 62’), Yagüe (Brian, 69’) i Gissi.

CE Sabadell ‘B’ (4): Aliaga, Parera, Guillem (Joel, 82’), Estellés, Alba, Ferreira, Cesc, Marc (Español, 17’), Max, Ñito i Civil (Jadir, 87’).

Gols: 1-0 Yagüe (40’), 1-1 Cesc (50’), 1-2 Civil (72’), 2-2 Gissi (75’), 2-3 Civil (77’), 2-4 Civil (86’).

Àrbitre: Sr. Castellet Julià (del. Penedès-Garraf). Ha amonestat Yagüe (62’), Viale (74’), Brian (79’) i Jorge Muñoz (88’) pels locals i Guillem (10’), Estellés (20’) i Español (77’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 31ª Jornada de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Una segona part per oblidar ha passat factura als andreuencs. || Judit Andreu

Àudio de la roda de premsa de Joan Esteva

Vídeo resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS