Mas i el vent trenquen el Sant Andreu (3-0)

Final de la ratxa. El Sant Andreu ha caigut de manera contundent al Municipal de Peralada amb un hat trick de Marc Mas. L’ex andreuenc no ha perdonat i ha afusellat Segovia en les tres ocacions que ha tingut. Amb aquesta derrota l’equip quadribarrat tanca una ratxa de cinc partits sense perdre.

El Sant Andreu es plantava sobre la gespa natural de Peralada amb l’objectiu de sumar els tres punts per continuar en la seva lluita a contrarellotge per poder competir per les posicions capdavanteres en les darreres jornades. No obstant això, una gerra d’aigua freda en forna de hat trick de Marc Mas ha negat qualsevol opció a l’equip de Joan Esteva.

Les baixes que arrossegaven els quadribarrats i la forta i persistent tramuntada tampoc han ajudat a un Sant Andreu que ha vist com en la seva primera oportunitat Marc Mas batia Segovia amb una rematada de cap. Tot i el cop inicial, els barcelonins s’han fet amb el control de l’esfèrica i han intentat acostar-se a la porteria empordanesa, però la defensa del Peralada s’ha defensat amb solidesa.

Abans del descans, Viale ha pogut empatar l’encontre amb una rematada a la sortida d’un córner que ha fregat el pal esquerra. Als pocs minuts de la represa, Hugo ha tingut una altra gran ocasió però Dani Lobato ha esguerrat el potent xut de l’andreuenc. El Peralada estava més còmode que el Sant Andreu i s’ha servit del vent per materialitzar el 2 a 0. La tramuntada ha jugat una mala passada a Melo, que no ha pogut rebutjar una pilota llarga, i Marc Mas ha caçat la pilota per encarar Segovia i superar-lo amb un xut creuat.

Aquest segon gol ha fet mal al Sant Andreu, que no trobava la manera de superar la teranyina dels empordanesos i ja no ha disposat de més oportunitats. Marc Mas ha completat la seva festa particular aprofitant un refús de Segovia per sentenciar el partit a pocs minuts del final. El porter andreuenc no ha pogut fer res davant la voracitat del pitxitxi local, però ha evitat un resultat pitjor en intervenir en una centrada de córner que s’hagués convertit en gol olímpic.

La derrota dels andreuencs allunya les aspiracions de play off amb les que es podia somiar en les darreres jornades davant la bona dinàmica de l’equip. Tot i això, queden deu jornades i l’equip no baixarà els braços ni deixarà d’intentar-ho.

FITXA TÈCNICA

CF Peralada (3): Lobato, Sergio García, Argi, Lluc, Maté, Iván Fernández (Moñino, 77’), Ferrón (Borja, 59’), Cornellà, Jaume Duran (Òscar, 86’), Kike i Marc Mas.

UE Sant Andreu (0): Segovia, Méndez, Viale, Melo, Payán, Jorge Muñoz (Pluvins, 80’), Canadell, Felipe, Carreras (Hugo, 37’), Yagüe i Gissi.

Gols: 1-0 Marc Mas (7’), 2-0 Marc Mas (63’), 3-0 Marc Mas (84’).

Àrbitre: Sr. Martin Varas (del. Baix Llobregat). Ha amonestat Lluc (14’), Iván Fernández (42’) i Jaume Duran (59’) pels locals i Jordi Méndez (24’), Jorge Muñoz (44’) i Gissi (70’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 28ª Jornada de Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal de Peralada.

Fotografia: Lluís Ribera

Àudio complet de la roda de premsa de Joan Esteva

Vídeo resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS