Tres punts per mirar amunt (0-1)

El Sant Andreu ha derrotat el Rubí a Can Rosés amb un gol de cap de Kevin Gissi a la primera meitat. Els quadribarrats han jugat un partit pràctic i han sumat tres punts que permeten mirar amunt a la classificació, atès que el Vilafranca i el Muntanyesa han perdut els seus encontres.

El Sant Andreu es jugava la última bala en un camp complicat, ja que el Rubí ocupa posicions de descens i necessitava sumar per evitar-lo. Amb Rubén Carreras i Felipe molt oberts i aprofitant la profunditat, el Sant Andreu ha explotat les centrades a l’àrea per crear perill sobre la porteria local amb l’alçada de Gissi i Yagüe. En una d’aquestes accions, el mateix Yagüe ha pentinat i gairebé s’estrena Rubén Carreras amb una rematada al segon pal que ha salvat Juanmi (19′).

Uns minuts després, els andreuencs han trobat el gol. Felipe, en un altre gran partit, ha centrat al cor de l’àrea i ha aparegut Gissi per rematar amb potència i col·locació cap al fons de la xarxa. En un partit en què marcar primer podia ser clau, el Sant Andreu ha aconseguit trencar la línia defensiva del Rubí per colpejar primer. Els locals han intentat reaccionar i Juanpi, amb una gran maniobra dins l’àrea, ha quedat sol davant Segovia. Però un atent Jordi Méndez ha interceptat l’acció a temps per evitar l’empat abans del descans.

A la represa, el Rubí s’ha fet amb el control de l’esfèrica i ha cedit metres a l’esquena de la seva defensa. Els de Joan Esteva han tingut ocasions al contracop per sentenciar l’encontre, però Yagüe no ha encertat a l’hora de rematar després d’una cursa i un rebot estrany que l’ha afavorit (56′). Poc després, l’àrbitre ha anul·lat un gol del davanter per una falta dins l’àrea sobre un defensa del Rubí. A la jugada següent, xut espectacular de Payán al travesser.

La pilota no volia entrar i el Sant Andreu ha sabut patir per conservar la renda mínima que li proporcionava el gol de Gissi. De fet, el primer xut del Rubí entre els tres pals ha estat en la darrera jugada: Segovia ha sortit a rebutjar de punys una pilota penjada a l’àrea, un defensa l’ha tocada abans i hi ha hagut una rematada posterior que ha tret Pluvins sota pals. Els quadribarrats respiraven tranquils.

Així doncs, el somni continua per l’equip de Joan Esteva. La victòria a Can Rosés, combinada amb els altres resultats de la jornada, ha permès que el Sant Andreu hagi retallat la distància amb el quart classificat. L’equip quadribarrat continua setè, ara amb 44 punts, i afrontarà les dues pròximes jornades al Narcís Sala contra el Sabadell B i el Morell.

FITXA TÈCNICA

UE Rubí (0): Juanmi, Kiki (Jordi Morcego, 85′), Campos, Carrasco, Joel, Tino Mendoza, Romo, Pau López, Aleix (Jimmy, 73′), Adrià Grau (Jan Lladó, 63′) i Juanpi.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Méndez, Viale, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Canadell, Felipe (Roca, 84), Rubén Carreras (Hugo, 75′), Yagüe (Pluvins, 67′) i Gissi.

Gols: 0-1 Gissi (29′).

Àrbitre: Sr. Mancera Antón (del. Maresme). Ha amonestat Campos (13′) i Kiki (70′) pels locals i Méndez (15′), Gissi (60′) i Payán (88′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 30ª jornada de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal Can Rosés.

Fotografia: Judit Andreu

 

Àudio complet de la roda de premsa de Joan Esteva

Vídeo resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS