Vota per la UE Sant Andreu!

L’Ajuntament de Barcelona està en ple procés d’elaboració del Pla d’Actuació Municipal (PAM), l’eina que definirà els objectius i prioritats del govern municipal durant aquest mandat (2016-2019). La novetat d’enguany és la implementació de la plataforma digital decidim.barcelona, un espai interactiu que permet conèixer, valorar i donar suport a les diferents propostes que seran incorporades al PAM.

La Unió Esportiva Sant Andreu ha volgut ser partícip d’aquest procés i mitjançant el Consell d’Esports del Districte va presentar un parell de propostes que ara cerquen suport entre els ciutadans de Barcelona. Ambdues propostes radiquen en l’àmbit patrimonial del club i reivindiquen unes condicions dignes dels equipaments on desenvolupem la nostra activitat esportiva.

La primera proposta és la Reforma Integral del Camp Municipal Narcís Sala. Durant la legislatura passada es va engegar un procés de reforma integral que va permetre canviar la gespa artificial, la coberta de tribuna, l’adequació de la instal·lació elèctrica, la creació d’un espai per a persones amb mobilitat reduïda i l’arranjament la graderia del Gol Nord, tot disposant de nous vestuaris, lavabos i altres serveis aquesta zona de l’estadi. Unes millores imprescindibles per a un equipament construït als anys setanta i que havia quedat completament obsolet.

Ara demanem que s’executi les fases pendents d’aquest projecte durant la legislatura vigent per tal de gaudir d’un camp de futbol accessible, salubre, modern i segur. Sempre comptant amb la participació del club com a entitat gestora de la instal·lació.

La segona proposta és la Construcció d’un segon camp de futbol a Sant Andreu de Palomar. L’any 2005 la Unió Esportiva Sant Andreu va accedir a la concessió del camp de futbol antigament conegut com AISS, però aquest camp va desaparèixer arran de les obres de la Línia 9 del metro. Tot amb tot es va construir un camp provisional a la vora, cosa que va permetre augmentar el número d’equips del club i fer créixer l’Escola de Futbol fins a la xifra de set-cents jugadors i jugadores. Durant tots aquests anys s’ha estat gaudint d’aquest camp que també està afectat urbanísticament pel projecte del Tren d’Alta Velocitat.

Només la demora d’aquestes obres ha permès continuar utilitzant aquest camp auxiliar, però imprescindibles pels entrenaments i la competició del futbol base. Per aquest motiu proposem que es construeixi un nou camp de futbol al Districte que aculli l’activitat que actualment realitzem en aquest camp provisional.

Fins al 9 d’abril pots votar aquestes dues propostes i d’aquesta manera contribuir a la presa de decisions col·lectives. Per a fer-ho has d’estar empadronat a la ciutat de Barcelona, accedir al portal decidim.barcelona, registrar-te com a usuari i cercar les dues propostes que hem presentat dins del Districte de Sant Andreu i l’eix de Bon Viure/Esports. Tot plegat només et portarà un parell de minuts, però ajudaràs a millorar el futur de la Unió Esportiva Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS