El Sant Andreu goleja i no es rendeix (7-1)

El Sant Andreu ha golejat el Morell i s’ha retrobat amb la victòria al Narcís Sala. Brian, Yagüe i Felipe han pres el pes ofensiu de l’equip i han anotat al primer temps. Melo s’ha fet un autogol només començar la segona meitat, però els tarragonins s’han quedat amb deu jugadors i Canadell, Roca i un doblet de Carreras han arrodonit el marcador.

L’equip quadribarrat afrontava l’encontre condicionat, una jornada més, per les baixes. La sanció de Viale i la lesió de Gissi afegien maldecaps a Joan Esteva, que ha recol·locat Jordi Méndez com a parella de Melo a l’eix de la defensa i ha reconvertit Hugo en lateral dret. A més, Dani Guerrero ha marxat lesionat al primer temps.

El Sant Andreu ha saltat a la gespa amb la intenció de buscar la porteria contrària des de l’inici. Hugo ha rematat fora una jugada assajada (3′) i un defensor del Morell ha tret un toc subtil de Yagüe que havia superat el porter visitant a la jugada següent. Poc després, novament Yagüe no tenia fortuna en una rematada de cap al travesser (17′).

La insistència dels quadribarrats ha tingut premi als vint minuts. Recuperació en camp rival de Yagüe, passada per Jorge Muñoz i obertura profunda per Brian, que ha afusellat Àlex amb un xut potent i creuat. No obstant això, l’equip d’Angoy ha tingut una ocasió clara per empatar en un xut de Sergi Moreno per sobre de la porteria de Segovia (23′).

L’encontre ha quedat sentenciat abans del descans. Felipe ha protagonitzat una magistral cavalcada per banda esquerra, marxant de dos defensors, i ha servit el gol en safata a Yagüe (34′). La pluja d’ocasions no s’aturava, amb una rematada de Brian que salvava un defensa visitant i un xut de Pluvins que marxava fregant el pal. Al darrer minut, Felipe ha aprofitat una errada defensiva per driblar el porter amb un toc suau i anotar el 3 a 0.

A la represa, el Morell ha gaudit de bons minuts esperonat per un gol desafortunat de Melo en pròpia porteria. El central andreuenc no s’ha entès amb Segovia a l’hora de donar-li una passada i la pilota ha entrat sense oposició. Novament una recuperació i un contracop ràpid ha permès que el Sant Andreu marqués, aquesta vegada amb una passada de Yagüe per l’arribada de Roger Canadell a la frontal de la petita (56′).

Amb el 4 a 1 el Morell s’ha enfonsat, i a més l’equip tarragoní s’ha quedat en inferioritat numèrica a causa de la doble amonestació de Pato. També hi ha hagut protagonisme pels porters: Àlex ha rebutjat un tir fort de Brian i Segovia una rematada perillosa de Sellarès. Aleshores el ritme del partit ha baixat, amb un Sant Andreu còmode amb l’avantatge i en superioritat, fins una última flamarada en els minuts finals.

Els darrers dotze minuts han completat la golejada. Canadell ha deixat sol Felipe amb una passada filtrada entre la defensa i el brasiler ha resolt amb una vaselina que no ha entrat per pocs centímetres. Al minut següent, una altra recuperació del Sant Andreu que ha aprofitat Ferran Roca per estrenar-se amb el primer equip amb un xut des de l’interior de l’àrea (79′). I ja en la recta final ha arribat el doblet de Rubén Carreras, que ha definit davant Àlex amb un retall previ (86′) i amb un xut que ha acaronat l’escaire (89′).

La golejada refà l’equip andreuenc després de la darrere desfeta a casa contra el Sabadell B i torna a acostar el Sant Andreu a la zona de promoció, atès que els rivals de la zona alta no han guanyat. Els de Joan Esteva són setens amb 47 punts, a set del Vilafranca i sis del Muntanyesa. Precisament, el rival directe dels quadribarrats diumenge vinent a Nou Barris.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (7): Segovia, Hugo, Jordi Méndez, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Guerrero (Pluvins, 26’), Brian (Rubén Carreras, 75’), Canadell, Felipe i Yagüe (Ferran Roca, 63’).

CD Morell (1): Àlex, Prince, Pato, Julve, Òscar, Bicho (Sellarès, 46’), Oribe, Domènec (Amine, 61’),  Adri, Ramon i Sergi Moreno.

Gols: 1-0 Brian (21’), 2-0 Yagüe (34’), 3-0 Felipe (45’), 3-1 Melo p.p. (46’), 4-1 Canadell (55′), 5-1 Ferran Roca (79′), 6-1 Rubén Carreras (85′), 7-1 Rubén Carreras (89′).

Àrbitre: Sr. Gómez Hernández (del. Lleida), ha amonestat Felipe (32’) i Pluvins (59’) pels locals i Prince (30’) i Pato (42’ i 56’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 32ª Jornada de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Judit Andreu

Àudio complet de la roda de premsa de Joan Esteva

Vídeo resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS