El Sant Andreu s’imposa a l’Ascó (1-2)

El conjunt quadribarrat ha derrotat el vigent campió a domicili amb un gran gol de Melo de xilena a la primera meitat i un altre de Ferran Roca al segon temps. Asier ha anotat pels asconencs al darrer minut, quan el Sant Andreu ja tenia coll avall una victòria que trenca una ratxa de dues derrotes consecutives.

El Sant Andreu ha jugat un partit molt complet al Municipal d’Ascó, en un terreny de gespa natural on l’equip de Joan Esteva s’ha trobat molt còmode. Una bona sortida al primer temps ha permès que els quadribarrats agafessin avantatge. De fet, un defensor local ha tret una rematada d’Hugo sota pals en la primera jugada d’atac.

Sobre el quart d’hora de l’encontre, els andreuencs han forçat un córner que Melo ha resolt amb una brillant rematada de xilena. Payán ha centrat llarg, dos jugadors asconencs han rebutjat malament i l’esfèrica ha caigut a la zona on era el capità. Sol, Melo ha transformat el primer gol del matí amb una gran definició.

Amb paciència i tocant la pilota amb suficient precisió, els de Joan Esteva dominaven el partit sense grans ensurts a l’àrea de Segovia. L’Ascó ha practicat un joc directe ben defensat pels quadribarrats, que no han cedit oportunitats clares. Només un xut de falta desviat d’Asier (22’) ha inquietat la porteria visitant. A l’altra àrea, Ferran Roca no ha pogut connectar amb eficàcia una centrada de Pluvins a mitja alçada (28’).

Amb una defensa sòlida, la batuta de Jorge Muñoz, Canadell i Pluvins al mig del camp i la velocitat al contracop, el Sant Andreu ha empetitit l’Ascó fins el descans. Ara bé, l’equip tarragoní ha reaccionat a la segona part i ha intentat crear perill sense concretar les escasses ocasions que li han concedit els andreuencs. En un contracop veloç, Pluvins ha deixat sol Ferran Roca davant Manolo i l’extrem quadribarrat ha posat el 0 a 2 amb un toc suau per superar la sortida del porter (53’).

No obstant això, l’Ascó podria haver marcat a la jugada següent. Hugo, sota pals, ha evitat que la pilota entrés a la porteria quadribarrada, i en una sortida ràpida al contraatac el mateix Hugo ha pogut sentenciar. Manolo, ben col·locat, ha mantingut els asconencs dins del partit. Asier, amb un xut creuat que ha arribat a tocar Segovia, gairebé retalla diferències (59’).

El Sant Andreu ha tingut bons minuts en què controlava la pilota i superava la pressió local amb passades curtes i precises. Amb el pas dels minuts, però, l’Ascó s’ha abocat sobre el camp dels andreuencs. Els de Joan Esteva han juntat les línies i han esperat un contracop per acabar de sentenciar l’encontre, però no ha hagut encert en la sortida ràpida ni en la definició final.

Melo ha estat a punt d’anotar un doblet en una rematada a la sortida d’un córner que ha sortit massa centrada (65’) i Segovia, providencial amb una bona estirada, ha evitat el gol d’un Asier incisiu (69’). Yagüe, que ha entrat a la segona part, ha tingut un u contra u amb Manolo després d’un error defensiu però el porter asconenc ha tret una mà ràpida per frustrar l’oportunitat (78’). Gòdia ha estavellat un xut potent al travesser (80’) i Asier finalment ha marcat al darrer minut aprofitant una centrada de Massana.

Així doncs, el Sant Andreu arriba als 50 punts amb aquesta victòria i es situa vuitè en la classificació. Cal destacar també el debut de Carlos García amb el primer equip, que ha entrat en la recta final del partit en el lloc de Felipe. La setmana vinent, el Vilafranca visitarà el Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

FC Ascó (1): Manolo, Vives, Coch, José Ramón, Argilaga, Gòdia, Cristino (Massana, 46’), Bertomeu (Pau Ripoll, 60’), Guiu (De Nova, 46’), Roigé i Asier.

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Méndez, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Pluvins, Roca (Rubén Carreras, 60’), Canadell, Felipe (Carlos García, 82’) i Hugo (Yagüe, 70’).

Gols: 0-1 Melo (16’), 0-2 Ferran Roca (52’), 1-2 Asier (89’).

Àrbitre: Sr. Muñoz Baquero (del. Vallès Occidental). Ha amonestat José Ramon (58’), De Nova (70’), Gòdia (74’) i Asier (75’) pels locals i Payán (32’) i Segovia (77’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 35 de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal d’Ascó.

Fotografia: Els quadribarrats celebren el gol de Melo. | Iris Solà

 

Àudio complet de la roda de premsa de Joan Esteva

Vídeo resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS