El Sant Andreu ha perdut a Nou Barris davant el Muntanyesa. Els gols de Joel i Uri Escabrós al primer temps, juntament a l’expulsió de Yagüe per doble groga, han sentenciat l’equip de Joan Esteva. A la segona meitat els quadribarrats han intentat retallar la diferència, però Velillas ha tancat el marcador després d’una bona jugada personal.

La sortida amb una forta pressió del Muntanyesa ha creat dificultats al Sant Andreu. Ben aviat Segovia ha frustrat la primera oportunitat pels locals, amb una gran estirada per treure un xut de Toni Pérez que es dirigia a l’escaire (11′). Els quadribarrats han contestat amb una falta directa de Payán que ha avortat un atent Tato Burgada (15′). Velillas, amb una rematada de cap, ha topat amb la fusta poc després (18′).

El derbi era intens a la gespa i a la graderia. Aleshores ha arribat la primera jugada polèmica del partit, amb un clar cop de colze de Velillas a Llamas que ha estat castigat amb una groga. Pràcticament a la següent jugada Joel ha avançat el Muntanyesa amb un xut creuat (23′). Sense que el Sant Andreu pogués reaccionar, Uri Escabrós ha pentinat una falta lateral per anotar el segon gol local (34′). Només un xut llunyà de Felipe ha fet intervenir Tato Burgada just abans del descans.

A la represa, els de Joan Esteva han creat tres oportunitats consecutives per marcar i retallar diferències. Una recuperació en camp contrari amb passada profunda de Canadell per Yagüe ha permès que el davanter es quedés sol davant Burgada, però el porter local ha tapat el xut de l’andreuenc (46′). Viale no ha pogut dirigir una rematada entre els tres pals (47′) i Jorge Muñoz s’ha animat des de fora l’àrea (51′).

En els millors minuts dels quadribarrats ha arribat la segona jugada polèmica de l’encontre. L’àrbitre ha mostrat la segona groga a Yagüe (51′) per una falta en el salt. Els suplents i els entrenadors del Sant Andreu ha protestat la jugada amb vehemència i el col·legiat ha expulsat Iván Fuentes de la banqueta. El partit ha mort en aquest punt, amb el Sant Andreu en inferioritat numèrica i el Muntanyesa còmode amb l’avantatge de dos gols.

Velillas ha sentenciat amb un xut ajustat al pal després d’una bona jugada personal i dos retalls dins l’àrea. La única bona notícia pel Sant Andreu ha estat el debut del juvenil Alberto García amb el primer equip a deu minuts pel final de l’encontre. Abans del xiulet, Segovia ha posat una mà per rebutjar un xut fort d’Iván Romano i Dani Sánchez ha evitat el gol de Felipe sota pals.

Les opcions que tenia el Sant Andreu de disputar la promoció s’han esfumat al Municipal de Nou Barris. El quadre andreuenc no ha tingut un bon matí i ha encaixat una derrota que pràcticament acomiada les aspiracions de quarta posició per les que competia. El Sant Andreu és vuitè amb 47 punts, a deu del quart, quan només en resten quinze punts en joc.

FITXA TÈCNICA

CF Muntanyesa (3): Tato Burgada, Dani Sánchez, Segarra, Alberto, Aleix, Rubén, Toni Pérez, Uri Escabrós, Juanlu (Joshua, 61′), Velillas (Iván Romano, 80′) i Joel (Pedro, 78′).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas (Jordi Méndez, 70′), Viale, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Hugo, Brian (Alberto García, 79′), Canadell (Rubén Carreras, 61′), Felipe i Yagüe.

Gols: 1-0 Joel (24′), 2-0 Uri Escabrós (35′), 3-0 Velillas (74′).

Àrbitre: Sr. Montoro Ferreiro (del. Barcelona). Ha amonestat Velillas (23′), Alberto (42′) i Juanlu (50′) pels locals i Hugo (34′), Llamas (39′), Yagüe (42′ i 56′), Viale (75′) i Brian (79′) pels visitants. Ha expulsat Yagüe per doble amonestació i Iván Fuentes amb vermella directa per protestar (72′).

Incidències: partit corresponent a la 33ª Jornada de Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal Nou Barris. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de la germana del president del CF Muntanyesa.

Fotografia: José Membrives

Àudio complet de la roda de premsa de Joan Esteva

Vídeo resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS