El Sant Andreu ha sumat un punt a Vilatenim gràcies a una reacció de maduresa de l’equip a la segona part. Moha ha donat un avantage de dos gols al Figueres, però primer Melo i després Alberto García, a falta de deu minuts, han empatat l’encontre. Joan Esteva ha fet debutar Juanan Gallego i José González al segon temps. 

Punt d’orgull del Sant Andreu. El desplaçament a Figueres es presentava com un duel atractiu contra un equip que vol la pilota i el partit ha estat igualat. Ambdós equips pressionaven la sortida de pilota del contrari i costava trobar espais a partir dels tres quarts de camp.

Romero ha tingut la primera pels empordanesos amb un xut creuat (11’) i Yagüe no ha pogut connectar bé una bona centrada de Payán (23’). Qui sí ha encertat ha estat Moha, que ha engaltat un xut a l’escaire després de recollir una pilota morta dins l’àrea (27’). Abans del descans, un contracop local finalitzat amb un xut desviat de Moha i una centrada-xut de Felipe que ha rebutjat Aleix.

Al segon temps, Serramitja ha tingut una bona ocasió de falta directa però Iván Fuentes ha posat els punys amb seguretat (51’), Moha ha dirigit malament un tir posteriorment (52’) i Jorge Muñoz ha avisat la porteria figuerenca amb un xut llunyà (53’). El Figueres ha fet el segon amb una pilota llarga per Moha, que ha fet un control orientat per superar la defensa quadribarrada i ha definit amb un xut ras (59’).

Joan Esteva ha mogut la banqueta i ha fet debutar Juanan Gallego (65’) i José González (83’), a més de donar minuts a un Alberto García que seria decisiu. La reacció andreuenca ha començat amb una centrada de córner que ha quedat morta i Melo ha afusellat Aleix des de l’interior de l’àrea petita (66’). A la següent jugada, Iván Fuentes ha mantingut vives les opcions del Sant Andreu amb una gran estirada per treure un xut de Varese des del vèrtex esquerra que es dirigia a l’escaire (68’).

Tanmateix, el Figueres ha errat un contracop finalitzat per un xut franc i alt de Pedro (74’). El Sant Andreu buscava el gol de l’empat i l’ha trobat a deu minuts pel final. Bona jugada i passada d’Alberto per Yagüe, rematada del ‘9’ després de regirar-se, aturada d’Aleix i Alberto García, atent al rebuig, ha recollit l’esfèrica per posar l’empat a dos amb un xut col·locat a l’escaire.

Abans del xiulet final, Brugué ha gaudit d’un xut des de la frontal que ha fregat el pal i Yagüe ha estat a punt de marcar en una centrada-xut. La igualtat sobre la gespa de Vilatenim s’ha traslladat al marcador amb un empat final que manté el Sant Andreu setè amb 54 punts, igualat amb el Cerdanyola, vuitè, a falta d’una jornada per cloure el campionat.

FITXA TÈCNICA

UE Figueres (2): Aleix, Quimo, Sergi Romero, Cunill, Varese, Ferran (Chicho, 61’), Venzal, Pedro, Javi Revert (Casanova, 73’), Serramitja i Moha (Brugué, 63’).

UE Sant Andreu (2): Iván, Llamas, Méndez, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Joel Armengol (Alberto García, 56’), Felipe (José González, 83’), Pluvins, Roca (Gallego, 65’) i Yagüe.

Gols: 1-0 Moha (27’), 2-0 Moha (59’), 2-1 Melo (67’), 2-2 Alberto García (80’).

Àrbitre: Sr. Molina Fernández. Ha amonestat Sergi Romero (5’), Cunill (58’) i Brugué (88’) pels locals i Llamas (49’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 37 de Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal de Vilatenim.

Fotografia: Payán lluita una pilota durant el partit. | UE Figueres

 

Àudio de la roda de premsa de Joan Esteva

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS